Job-urile lunii în turism: ianuarie 2023

Anul 2023 vine generos în posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri  atât în București, Cluj cât și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Destination & Product Department Specialist, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator internațional, grup de firme stabil cu birouri noi în București, o persoană pentru postul Destination & Product Department Specialist.

Persoană căutată trebuie să aibă experiență pe o poziție similară. Aceasta va avea următoarele sarcini: promovează produsele, analizează ofertele concurenților, pregătește prezentări ale destinațiilor alocate, participă la expoziții, seminarii, programe de formare, pregătește oferte speciale și acțiuni noi, planifică tururi informative pentru agențiile revanzătoare, tratează cererile pentru diverse destinații și ține legătura cu reprezentanții din destinația respectivă.

Oferta salarială se discuta în funcție de așteptările candidaților și de experiență acestora.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Junior Event Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate, afiliata global, o persoană pentru postul Junior Event Manager.

Persoana căutată trebuie să aibă 2-3 ani de experiență în hotel (front desk, F&B, orice job cu experiență în relația cu clienții), să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel mediu/bine, să fie atentă la detalii și să aibă gândire analitică, să cunoască MS Outlook, Excel, Word, Powerpoint.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, dar nu mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

FIT Reservation Agent, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul FIT reservation agent.

Persoana căutată trebuie să aibă abilități excelente de customer service, să fie bine organizată, PC literate, să aibă minim 1 an experiență în industria de turism (de preferat), să lucreze în echipă, să cunoască limba engleză la nivel business (scris și vorbit),cunoașterea unei alte limbri străine (franeza, spaniolă, portugheză, italiană, rusă) la nivel conversațional reprezintă avantaj.

Se oferă salariu în funcție de experiență/limbi străine vorbite ce va fi discutat, bonuri de masă, asigurare medicală, bonus anual.
Program: luni vineri, 10:00 – 19:00. Ocazional se poate lucra sambata sau de sărbători prin rotație.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Assistant Event Associate, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate, afiliata global, o persoană pentru postul Asistant Event Associate.

Persoana căutată este nivel junior/entry level, dar trebuie să aibă 1-2 ani de experiență de lucru (poate fi secretariat, call center, logistica), să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel mediu/bine, să fie atentă la detalii și să aibă gândire analitică, să cunoască MS Outlook, Excel, Word, Powerpoint.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, dar nu mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales Manager (B2B), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator cu peste 15 ani experienta, o persoană pentru postul Sales Manager (B2B).

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani de experiență pe un post similar (poate fi și din afară turismului, dar vânzări B2B). Dintre responsabilități: contractare B2B, crearea dosarului de prezentare a agenției, pregătirea campaniilor B2B, vizită agenții partenere, menține legătură cu departamentul recuperare creanțe, verifică siteurile agențiilor B2B, studii de piață.

Program de lucru 09:30 – 18:00. O zi pe săptămâna se lucrează de acasă. Salariu oferit: 4500 – 6000 ron/luna +bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism (Destinatii Nordice), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism specializata pe destinatiile nordice, o persoană pentru postul Agent de turism (destinatii nordice).

Persoana căutată are studii superioare (facultatea de Geografie Turism/ASE Turism), minim 3 experiență în domeniu, abilități de comunicare și negociere, trebuie să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel avansat, să aibă o atitudine pro-activă, deschisă, comunicativă, să fie creativă, pasionată de călătorii și să aibă dorința de perfecționare.

Program de lucru: luni – vineri 09:00 – 17:00. Salariul 4000 de lei net (în funcție de experiență), poate crește în timp, în funcție de realizări + bonus de masă + asigurare medicală privată (în rețeaua Regina Maria), bonusuri în funcție de performanță.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, grup de firme stabil cu birouri noi in Bucuresti, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii.

Program de lucru: luni – vineri 09:00 – 17:30. Salariul 5000 de lei net + 50% din comisionul agenției pentru vânzările realizate pe clienții proprii, în condițiile atingerii unui volum minim de vânzări.

Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior MICE Coordinator, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de business travel, o persoană pentru postul Senior MICE Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o agenție de turism business travel, abilități de comunicare excepționale, experiență în a oferi customer service exemplar, abilități de organizare și time management, este o persoană creativă și este dispusă la deplasări.

Salariu oferit: 5000 ron/luna net (până la 6000 ron pentru o experimenta extraordinară).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Financial Controller, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani experienta, o persoană pentru postul Financial Controller.

Aceasta va avea următoarele responsabilități:
Managementul – proceselor și tranzacțiilor – de înregistrare a facturilor de furnizori, a facturilor de vânzări;
Raportare : pregătirea rapoartelor lunare către management și a unor situații financiare;
Planificare : menținerea unui buget (lunar, anual sau cu altă periodicitate) și urmărirea deviațiilor dintre ce s-a planificat și ce s-a realizat.
Conformare : asigurare respectării legislației fiscale, standardelor contabile, diverselor legi aplicabile entității.
Managementul activității contabile – respectarea politicilor contabile, procedurilor și termenelor de finalizare a diverselor activități.

Este necesară prezența la birou, în zona Giulești.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Trainer (Airline Customer Service), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Trainer.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare, minim 2-3 ani experiență în training (experiență în BPO reprezintă avantaj).

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – Spanish (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – Spanish.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba spaniolă (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – Italian (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – Italian.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba italiană (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – German (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – German.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba germană (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – French (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – French.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba franceză (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – Portuguese (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – Portuguese.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba portugheză (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de comunicare și respectă deadlineurile, este atentă la detalii și știe să lucreze în Excel.

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism backoffice (productie charter), Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent turism backoffice (productie charter).

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani de experiență în agenție de turism, să cunoască și să vorbească limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de operare MS Office – Excel și Word, să cunoască principalele destinații pentru produse leisure (Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt), să cunoască procedurile de lucru cu parteneri externi.

Salariu oferit: 4000 – 4500 net net + bonuri de masă + discount vacanțe. Salariul se negociază în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Travel & Ticketing Consultant Corporate, (hybrid) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate, o persoană pentru postul Travel & Ticketing Consultant Corporate.

Persoana căutată are minim 1-2 ani experiență (de preferat Amadeus), este atentă la detalii, autodidactă, capabilă să asimileze rapid informații noi, are bune abilități de comunicare scrisă și verbală, cunoaște limba engleză la nivel mediu (conversațional și scris), capacitate multitasting, spirit de echipă, competente digitale bune (Amadeus, Office, Excel, Web etc.).

Se oferă salariu 4000 lei net + bonuri de masă (+/- 600 lei), asigurare medicală privată.

Salariul oferit poate ajunge insa la 6000 de lei net in cazul unui agent cu experienta mixta (ticketing + servicii la sol).

Mod de lucru – hybrid (1 data pe saptamana de la birou)
In perioada de training si onboarding va fi necesara prezenta la birou.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul Agent ticketing (remote).

Persoană căutată trebuie să aibă 2 – 3 ani experiență în Amadeus, abilități de comunicare și utilizare a softurilor specifice, limba engleză nivel avansat, atenție la detalii și orientare spre rezultat, proactivitate și empatie față de clienți, colegi și furnizori.

Se oferă salariu 4500 lei net negociabil în funcție de experiență. Se poate lucra remote/hibrid sau office based, în funcție de preferință.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response