PR Forum, 28-29 martie 2019

Știm cu toții zicala “tonul face muzica”. Ei bine, dacă pornim de aici și ne gândim la activitatea companiei în care lucrăm ne dăm seama că a comunica corect și cât mai clar cu clientul nostru este un lucru esențial atât în a atrage clienți noi cât și a menține legătura cu clienții vechi și fideli.

Dacă ne gândim la motivația pe care o are un client să vină la noi ne trec prin minte o mulțime de lucruri printre care recomandările primite de la prieteni/cunoștințe/parteneri de afaceri, faptul că a auzit sau a citit “de bine” despre noi sau faptul că compania noastră are o bună reputație în piață.

Toate cele de mai sus se aplică companiilor de turism, motiv pentru care astăzi îți scriu cu vești despre o conferință la care comunicarea este pe buzele tuturor. PR Forum este un eveniment organizat de Evensys care a ajuns la ediția cu numărul XIII și are loc în perioada 28-29 martie 2019 în București.

Urmăresc activitatea celor de la Evensys de mulți ani și am participat de-a lungul anilor la multe evenimente propuse de ei: evenimente de turism, marketing, comunicare și social media. La PR Forum mi-am dorit să ajung și în anii trecuți însă mereu s-a suprapus cu alte evenimente și deplasări pe care le aveam. Anul acesta însă, pe 28 martie voi fi în sală în calitate de ambasador al evenimentului pentru a afla ultimele tendințe în domeniul comunicării și relațiilor publice și a le da mai departe.

În activitatea mea de zi cu zi fac comunicare permanent așa că încerc să fiu mereu la curent cu ce e nou pentru a fi cât mai eficientă în activitatea mea. Dacă lucrezi într-o companie de turism fie ea agenție de turism, unitate de cazare, companie aeriană, asociație de turism sau ai o activitate conexă cu industria de turism recomand să vii și tu la eveniment la final de martie.

Cui se adresează PR Forum?

Evenimentul este împărțit pe 2 zile(28 martie-conferință și 29 martie-training) și se adresează practicienilor și specialiștilor în relații publice și comunicare care doresc să afle informații esențiale și să-și formeze o imagine clară asupra transformarilor prin care trece industria de comunicare. Ediția a treisprezecea va dezbate tendințele, oportunitățile și provocările industriei de PR.

Astfel, la PR Forum sunt așteptați participanți din următoarele arii:

 • Communication and corporate affairs managers
 • Communication and marketing managers
 • New Media specialists
 • Independent consultants
 • Advertising specialists
 • PR specialists
 • Journalists
 • Bloggers

De ce să participi?

 • Primești know-how aplicat: PR Forum este un “must” pentru cei care vor să afle noile tendințe în comunicare și relații publice, oferind echilibrul perfect dintre studii de caz, sesiuni practice și dezbateri.
 • Întâlnești profesioniști ca tine: Cadrul relaxat și atmosferă primitoare oferă prilejul ideal pentru networking și schimbul de idei cu profesioniști din industrie și speakerii participanți la conferință.
 • Beneficiezi de conținut valoros: Timpul și resursele echipei sunt importante de aceea îți oferim accesul la uneltele potrivite pentru eficientizarea campaniilor și îmbunătățirea rezultatelor.
 • Ai acces la informații practice și studii de caz: Sesiunile din cadrul PR Forum oferă răspunsuri la cele mai actuale întrebări din domeniul relațiilor publice. Participanții vor învăța tactici noi și modalități inedite de a le executa, prin înțelegerea mai bună a strategiilor și exemplelor concrete din studii de caz creative.
 • Dezbateri interactive: scopul acestei abordări este de a inspira participanții să își schimbe perspectivele și să găsească inspirația de care au nevoie. Membrii audienței sunt invitați să participe la dezbatere, să interacționeze cu vorbitorii și să împărtășească din experiențe.
 • Bune practici în social media: Trei dintre cele mai active brand-uri în social media, Lidl, Samsung și KFC, vin să împărtășească strategia de social media și să povestească cum au făcut față provocărilor mai mult sau mai puțin așteptate.
 • Traininguri specializate pentru comunicatorul de mâine: în cea de-a doua zi a evenimentului, pe 29 martie ai parte de 4 seminarii ce it vor da doza necesară de creativitate și soluții practice pentru provocările le care le întâmpini în comunicare.Platforma de cursuri intensive se adresează celor care vor să capete un maxim de informații într-un minim de timp.

Program și Speakeri invitați

Programul conferinței din 28 martie este aici, iar cel al trainingului din 29 martie îl găsești aici.

Temele principale de discuție din program sunt:

 • The Future of PR
 • What PR Pros need to know for 2020 and beyond

Următoarele 3 paneluri de discuție au loc în paralel, fiecare având câte două sesiuni.

Panel A: Communication Upgrade

 • Sesiunea 1: New tactics in corporate communication
 • Sesiunea 2: Rethinking media: from hard news to fake news

Panel B: Brands in action

 • Sesiunea 1: Case studies: planning & managing communication campaigns
 • Sesiunea 2: Case studies: form theory to practice

Panel C: New Social Media

 • Sesiunea 1: The new social media strategyy
 • Sesiunea 2: Planning a successful influencer marketing campaign

Evenimentul anunță discuții actuale asupra transformarilor prin care trece industria comunicării în acest an, iar lista speakerilor invitați menționează nume cunoscute din această industrie. 

Înregistrare

Dacă vrei să participi la eveniment găsești aici formularul de înregistrare.

Pentru a încuraja participarea la secțiunea care te interesează mai mult poți achiziționa bilet fie numai la conferință, fie numai la training, însă organizatorii îți oferă posibilitatea de a alege și o variantă de bilet care le cuprinde pe amândouă. Înscrie-te aici.

Să ne vedem cu bine pe 28 martie la conferință!

Tags : Carmina Nitescumarketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response