Job-urile lunii in turism: decembrie 2016

credit foto: unsplash.com

Cine spune ca finalul de an nu este numai bun pentru inceputuri noi in cariera?

Hai sa vedem care sunt job-urile lunii in turism!

Job-uri in Bucuresti

Corporate Ticketing Consultant(Amadeus), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o companie afliata recent unui TMC international, doua persoane pentru postul de Corporate Ticketing Consultant.

Persoanele cautate trebuie sa aiba studii superioare finalizate, experienta de lucru in Amadeus de minim 2 ani, limba engleza la nivel avansat, cunostinte generale de turism si experienta ca agent de ticketing pentru clientii corporate.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Co-ordinator with French, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste limba engleza si franceza fluent, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Job-uri  in Cluj

Consultant Turism & Ticketing, Cluj – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, agentie de turism touroperatoare, o persoana pentru postul de Consultant de turism & ticketing.

Se cer studii superioare finalizate, studii de specializate (reprezinta avantaj), 1 an experienta pe un post de consultant de turism, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational.

Taskurile principale includ preluarea solicitarilor de la clienti si intocmirea ofertelor pentru acestia, rezervarea si vanzarea de servicii externe, lucru cu sistemele de rezervari, intocmirea documentelor fiscale si de calatorie, mentinerea legaturii cu clientii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant turism (entry level), Cluj – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism recruteaza 4 consultanti (entry level) in Cluj.

Iti doresti o cariera in turism? Aceste pozitii entry level te vor ajuta sa devii managerul pe care-l admiri, ghidul care cutreiera lumea in lung si-n lat, agentul de turism ravnit de toti clientii, angajatul lunii, agentul cu cel mai mare bonus din oras sau pur si simplu cel mai multumit angajat.

Trimite acum CV- ul pe email office@recrutare-turism.ro

Job in Constanta

Consultant Turism Extern, Constanta – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, agentie de turism touroperatoare, o persoana pentru postul de Consultant Turism Extern.

Persoana cautata are studii superioare (studiile de specialitate reprezinta avantaj), experienta de minim 1 an ca si consultant de turism, experienta in utilizarea sistemelor Amadeus sau Worldspan reprezinta avantaj, limba engleza la nivel conversational, cunostinte PC: Word, Excel, Internet.

Printre beneficii: training la angajare, cursuri de calificare si perfectionare, participarea la infotripuri, salariu motivant (declarat in contractul de munca) si bonus in functie de realizari.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job in Timisoara

Business Ticketing Consultant, Timisoara – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, companie de turism care lucreaza pe segmentul corporate si care este afiliata unui TMC international, o persoana pentru postul de Business Ticketing Consultant.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii superioare finalizate (studiile de specialitate constituie un avantaj), cunostinte generale de turism si experienta ca agent de ticketing pe segmentul corporate, experienta de lucru in sistemul AMadeus de minim 2 ani, limba engleza la nivel avansat, capacitate de analiza, planificare, comunicare si relationare, capacitate de a lua decizii rapid si de asumare a responsabilitatii pentru deciziile luate.

Printre beneficii: salariu motivant net/luna (declarat in conditii legale) si alte beneficii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismjob in turismrecrutare turismspecialisti in turism

Leave a Reply