Turism Market Insider: Episodul 7 – Importanta calitatii serviciului oferit in agentia de turism

Prin calitatea serviciului oferit ne putem diferentia de alte companii si putem ajunge sa ne fidelizam clientii.

In episodul de astazi al Turism Market Insider vorbim despre importanta calitatii serviciului oferit in agentia de turism.

Este important de retinut faptul ca agentia de turism are un task destul de dificil de indeplinit: ea vinde servicii prestate de alte companii si trebuie sa garanteze cumva pentru ele. Cu toate acestea, experienta de la locul de destinatie a clientului nu depinde de agentie, insa experienta de alegere a vacantei conform cu nevoia reala a clientului depinde foarte mult de agentie.

In episodul de astazi vorbesc despre ce ar trebui sa ia in calcul agentul de turism inca de la primul contact pe care il are cu potentialul client. Vorbesc despre lucruri – poate – cunoscute de multi agenti de turism insa sunt prea putini cei care le respecta intocmai si sunt si mai putini cei care cauta sa afle cu adevarat interesul si asteptarea clientului si care ofera intr-un final o solutie potrivita (in mod real) pentru client.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com; gazduire – Hotel Rembrandt.

Tags : agent de turismCarmina Nitescufidelizarea clientilorturism market insidervanzari si customer service in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply