Turism Market Insider: Episodul 8 – Tendintele anului in turism – interviu Dan Goicea

Anul 2016 a fost un an al provocarilor in turism si totodata a fost un an plin de oportunitati pentru agentiile de turism.

Astfel, avand in vedere ca intreaga Europa a stat in umbra terorismului in acest an, romanii au ales sa mearga in continuare in vacanta. Unii dintre ei si-au schimbat destinatia, altii si-au pastrat-o. Important este ca au continuat sa calatoreasca si ca o vor face din ce in ce mai mult si in anii urmatori.

Despre destinatiile preferate de romani in anul 2016 si despre destinatiile anului 2017 am vorbit cu Dan Goicea, Manager al agentiei de turism Cocktail Holidays intr-un interviu Turism Market Insider.

In interviul de mai jos dezbatem mai multe lucruri, printre care:

  • cum a fost anul 2016 din punctul de vedere al unui touroperator roman
  • ce schimbari majore a avut turismul din Romania in urma incidentelor internationale de pe parcursul anului 2016? Cu ce sa schimbat comportamentul turistilor romanie? Si-au schimbat ei destinatia de vacanta?
  • ce programe turistice ofera Cocktail Holidays acum la final de an si ce asteptari sa avem pentru 2017?

Am avut multe de povestit asa ca interviul de astazi este unul putin mai lung decat de obicei, asa ca ia-ti o cafea si rezerva-ti 25 de minute din timpul tau pentru a afla cateva lucruri interesante si totodata care sunt destinatiile anului 2017 pe care Cocktail Holidays le propune.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com. Pentru gazduirea acestui episod multumim  Cocktail Holidays.

Tags : agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turismtouroperatorturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response