Turism Market Insider: Episodul 6 – Turistii straini in Bucuresti-Interviu Toni Tatar

interviu-toni-tatar

Episodul cu numarul sase al Turism Market Insider este dedicat turistilor straini care vin in Bucuresti. Am stat de vorba despre acest lucru cu Toni Tatar – Director Marketing si Vanzari in cadrul Hotel Rembrandt 3* si Cafe Klein din Bucuresti.

In 2015 a fost raportata cifra de 1,5 milioane de turisti straini care au vizitat Bucurestiul. In ultimii 15 ani capacitatea de cazare a orasului a crescut aproape de 3 ori (statisticile spun ca in anul 2000 in Bucuresti erau putin peste 7400 de locuri de cazare, iar in 2015 acestea aproape ca au ajuns la cifra rotunda de 20 000). Este clar ca segmentul turistilor straini care viziteaza Romania si implicit Bucurestiul (o mare parte dintre acestia ajung in Bucuresti) este foarte important atat la nivel economic cat si la nivel de promovare a Romaniei in afara.

Hotelul Rembrandt 3* este un hotel boutique, se afla in Centrul vechi al Bucurestiului si a fost deschis de mai bine de 11 ani. A avut intotdeauna un mare succes in randul turistilor straini (hotelul are 90% turisti straini) iar in interviul de astazi l-am intrebat pe Toni mai multe despre acest aspect:

  • care este interesul principal al turistilor straini care ajung la Rembrandt (business sau leisure)
  • ce preferinte au turistii straini cand viziteaza Bucurestiul si Romania si daca gasesc ei la noi tot ce au nevoie
  • ce fel de excursii optionale prefara turistii straini care ajung la Rembrandt si ce le poate oferi hotelul in legatura cu acest lucru

Haideti sa vedem impreuna cum fac ei pentru a atrage turistii straini in inima Bucurestiului si totodata de ce acestia aleg hotelul Rembrandt.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com; gazduire – Hotel Rembrandt.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina NitescuhotelRomaniaspecialisti in turismturism market insiderunitati de cazare

Leave a Reply