Job-urile lunii in turism: noiembrie 2018

credit foto: unsplash.com

Luna noiembrie vine cu noi oportunitati de cariera in turism.

Job-uri in Bucuresti

NOU! Ghid de turism, Bucuresti – Travel Maker

Agentia de turism Travel Maker cauta o persoana pentru postul Ghid de turism.

Persoana cautata detine atestat de ghid de turism, permis de condurece categoria B cu minim 3 ani experienta recenta, cunoaste limba engleza la nivel avansat (cunoasterea unei alte limbi straine reprezinta avantaj), are cunostinte de utilizare a calculatorului (email, web, Microsoft Office)

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Senior Worldspan Consultant, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa recruteze pentru clientul sau, agentie de turism cu experienta de peste 20 de ani, acreditata IATA si cu portofoliu loial de clienti, o persoana pentru postul “Senior Worldspan Consultant”.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, experienta 3-5 ani pe o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor GDS Amadeus, Worldspan si/sau Sabre (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaste limba engleza la nivel avansat, are capacitate de analiza, planificare, comunicare si relationare, are capacitate rapida de decizie precum si asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate, are abilitati de vanzare si negociere si experienta de lucru cu clientii corporate. Diploma IATA constituie avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Business Analysis Representative, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Business Analysis Reresentative.

Persoana cautata are studii universitate finalizate, cunoaste limba engleza la nivel avansat, cunoaste Microsoft Excel la nivel avansat, este o persoana bine organizata si atenta la detalii, are o atitudine prietenoasa si lucreaza eficient. Experienta anterioara pe un post similar reprezinta avantaj insa nu este obligatorie.

Se ofera salariu motivant, bonuri de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent Turism Extern (corporate), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau,  un TMC (Travel Management Company),  o persoana pentru postul Agent Turism Extern (corporate).

Persoana cautata trebuie sa aiba minim 1 an experienta pe o pozitie similara, sa aiba studii superioare finalizate, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa cunoasca sistemele de rezervari hoteliere si produse aditionale(transferuri, rent a car, etc), sa aiba orientare spre client si sa aiba abilitati foarte bune de comunicare cu clientii directi si cu companiile.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: job in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply