Job-urile lunii in turism: decembrie 2018

Luna decembrie este ultima din an, insa poate insemna un nou inceput in cariera ta in turism. Mai jos gasesti cateva propuneri de job-uri disponibile in urmatoarea perioada.

Job-uri in Bucuresti

Senior Worldspan Consultant, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism cu experienta de peste 20 de ani, acreditata IATA si cu portofoliu loial de clienti, o persoana pentru postul “Senior Worldspan Consultant”.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, experienta 3-5 ani pe o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor GDS Amadeus, Worldspan si/sau Sabre (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaste limba engleza la nivel avansat, are capacitate de analiza, planificare, comunicare si relationare, are capacitate rapida de decizie precum si asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate, are abilitati de vanzare si negociere si experienta de lucru cu clientii corporate. Diploma IATA constituie avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Specialist Productie (chartere), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie touroperatoare de top cu peste 25 de ani experienta si specializata in pachete tip charter, o persoana pentru postul Specialist Productie (chartere).

Candidatul ideal are experienta de 3-5 ani pe o pozitie similara, are experienta in utilizarea sistemelor de rezervari pentru comparatii tarife si verificare disponibilitati GoGlobal, Dertour, HotelsPro SpecialTours, Cosmo etc, are cunostinte operare calculator Microsoft, cunoaste Limba Engleza. Se ofera salariu de 2700 – 4000 lei, in functie de experienta, comision din vanzari, asigurare medicala in sistem privat, dezvoltare profesionala continua si posibilitate de promovare. Programul este de luni pana vineri in intervalul 09:00 -18:00 (cu 1 ora pauza de masa), iar sambata se lucreaza numai in sezon (program scurt, prin rotatie).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Ticketing Agent (outsourcing company), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, companie de outsourcing in turism, oferind servicii de ticketing clientilor finali, corporate si leisure, clienti exclusivisti (fara reclamatii inutile sau cerinte absurde), vorbitori de limba engleza, o persoana pentru postul Ticketing Agent.

Persoana cautata are experienta relevanta in ticketing, rezervare, tarifare (Amadeus), cunoaste limba engleza la nivel avansat (scris si vorbit), are studii superioare si abilitati de comunicare, are cunostinte de operare calculator:MS Office si navigare internet, are abilitati de a rezolva si gestiona eficient cerintele clientilor, este orientata spre client, are atentie la detalii si ofera servicii de calitate, are capacitate de invatare rapida si de gestionare a mai multor sarcini simultan, este disponibila pentru lucrul in ture(inclusiv noaptea). Experienta de lucru in call center reprezinta avantaj.

Se lucreaza in ture, prin rotatie, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate in asa fel incat programul este avantajos pentru personal, lasand la dispozitie ore libere si avand mai putin de 40 de ore/ saptamana. Programul atipic permite fie sa ai doua joburi, fie sa te ocupati de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ai avea timp intr-un program clasic de lucru.

Birourile sunt situate in zona centrala, iar conditiile de lucru foarte bune. Echipa este formata din 5 agenti si un manager, cu o medie de varsta de 30 de ani, de 4 agenti plus 1 manager. Colectivul este unit, relatia cu partenerii si cu clientii fiind una relaxata, care ii motiveaza pe angajati. Fluctuatia de personal este minima. Se ofera salariu de pana la 4200 lei net in functie de experienta, bonuri de masa si bonus anual.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent de marketing in turism, Bucuresti – RTT Romania

Ai experienta in tur operare, dar nu vrei sa mai faci munca de birou? Iata un job activ: ocupa-te de promovarea produselor unui tur operator de top din Romania. Avand unul dintre cele mai prietenoase sisteme de rezervari, oferind toate informatiile necesare, agentii de turism care lucreaza cu ei sunt extrem de multumiti de intereactiunea cu angajatii, de programele oferite, de calitatea si seriozitatea lor. Va trebui sa participi activ la promovarea si sistematizarea ofertei, sa poti oferi training pentru folosirea sistemului de rezervari, sa poti face prezentari de destinatii. Este important sa fii placut, sa ai o buna conexiune cu agentiile de turism din Romania si sa fii extrem de mobil. Beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Trimite CV-ul sau cere mai multe informatii aici: oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismCarmina Nitescucompanii de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response