Discover art with Google Art Project

Am descoperit de curand un tool foarte interesant si am zis sa vi-l prezint si voua 🙂

Cautam intr-o zi mai multe informatii si mai ales fotografii despre Palatul Versailles. Am cautat ca si pana acum, pe Google insa de data aceasta am descoperit Google Art Project. Mi s-a parut interesanta denumirea si am inceput sa explorez 🙂

Pe langa faptul ca am gasit nenumarate fotografii cu picturile aflate in Palatul Versailles am gasit si modalitatea de a vizita virtual acest palat. Mi se pare genial acest tool!

Am vizitat Palatul Versailles acum aproximativ 10 ani si tare mi-as dori sa-l revad..in realitate. Cu Google Art Project “m-am plimbat” (calatorie 3D) de-a dreptul prin palat si am revazut cu un ochi virtual frumusetile pe care mi le aminteam.

Pe langa Palatul Versailles, platforma Google Art Project permite “vizitarea”  a peste 150 de muzee mai mult sau mai putin cunoscute.

Consider ca acest tool vine in ajutorul multor useri atunci cand vine vorba de imbogatirea culturii generale. Bineinteles, un astfel de tool poate fi de folos si atunci cand ai ceva anume de cautat la un muzeu (poate vrei sa gasesti o pictura anume a unui artist si ai auzit ca aceasta s-ar afla in muzeul x) sau atunci cand ai un proiect (poate fi si un proiect de scoala).

Nu in ultimul rand, Art Project vine in intampinarea pasionatilor de arte frumoase 🙂

Chiar daca apreciez mai mult vizitele “reale” la diverse muzee, mi-a placut enorm Google Art Project in special pentru multitudinea de posibilitati de cunoastere pe care le ofera.

Incearca si tu Google Art Project si spune-mi cum ti se pare!

Tags : Carmina Nitescu
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response