Digital Travel Forum – Cluj, 24.10.2013

dtf

Spuneam ca seria evenimentelor de toamna din turism abia a inceput.

Daca saptamana viitoare are loc eTravel Conference in Bucuresti (despre care gasesti mai multe informatii aici, aici si aici), peste alte cateva zile va avea loc Digital Travel Forum, de data asta la Cluj.

Digital Travel Forum (DTF) are loc la Grand Hotel Italia – Cluj,  in cadrul TeCOMM si este dedicat tuturor celor care isi doresc performanta in turism.

Performanta inseamna cresterea vanzarilor, brandawarness si modele de business eficiente. Despre aceste lucruri si multe altele se va discuta la DTF alaturi de specialisti in turism cu experienta in comunicare si vanzari.

Participarea reprezentantilor agentiilor de turism si a hotelierilor este gratuita in limita locurilor disponibile. Inscrierea se poate face prin email la office@liberoevents.ro cu datele de contact: numes si prenume, compania, email si numar de telefon.

Programul evenimentului este urmatorul:

14:30 – 15:00 Adi Ilovan (Netlogiq.ro) – Marketing online pentru turism
15:00 – 15:30 Catalin Macovei (Infoturism.ro) – A Vision for e-Commerce and Online Travel Innovation
15:30 – 16:00 Pauza de cafea
16:00 – 16:30 Delia Constantinescu (SocialMediaCoach.ro) – Social Media for Travel – Idei si Exemple de campanii & aplicatii de Facebook de succes
16:30 – 16:59 Mihai Secasiu – Email Marketing

Turism Market va fi prezent la eveniment si va reveni cu cateva detalii dupa incheierea acestuia.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism

3 Comentarii

Leave a Reply