Crearea Comunitatii si Turismul de nisa – 26.11.2014

Pentru a veni in intampinarea companiilor de turism in ceea ce priveste definirea unei comunitati, adaptarea si adresarea produselor si serviciilor catre acea comunitate si conceperea unui plan de marketing strategic, Turism Market alaturi de Construim Imperii te invita la evenimentul  “Crearea Comunitati si Turismul de nisa” care are loc pe 26 noiembrie la Hotel Europa Royale Bucharest.

Motive pentru a veni la eveniment:

 • Crearea comunitatii – afli ce este o comunitate, cum o poti crea sau aborda (daca este deja creata) si cum poti adapta serviciile tale astfel incat sa indeplineasca nevoile acelei comunitati,
 • Explorezi noi oportunitati – vei cunoaste exemple venite de la oameni de business care au format comunitati in jurul lor si vei afla cum au facut sa aiba succes,
 • Vei realiza ce comunitati ai deja create in jurul tau – si vei primi cateva indicii legate de cum sa le abordezi pentru a deveni clientii companiei tale de turism,
 • Marketing Strategic – cum sa construiesti o COMUNITATE, sa creezi RELATIE cu ea si sa VINZI,
 • Tips & Tricks – vei afla direct de la profesionisti cum sa-ti construiesti mesajele mai eficient astfel incat sa ajungi la comunitatea pe care o ai in vedere cu serviciile tale,
 • Live Q&A – vei putea pune intrebari directe speakerilor participanti,
 • Networking – te vei afla intr-un mediu de business de turism alaturi de alti colegi din industrie si de oameni de business din alte domenii, altele decat turismul,
 • Sedinte de consultanta de business ca si premii – ai ocazia sa castigi prin tragere la sorti una din cele 3 sedinte de consultanta de business si social media pe care le oferim.

Cui se adreseaza evenimentul

Evenimentul se adreseaza companiilor de turism care doresc sa abordeze anumite nise in turism, agentiilor de turism nisate care doresc sa afle lucruri noi despre relationarea cu comunitatea careia se adreseaza si totodata celor care sunt interesati de dezvotarea unui business in turism.

Evenimentul se adreseaza celor care cauta noi oportunitati de dezvoltare prin stabilirea de noi parteneriate.

buton Horia 2

Moderator

Madalin Mancila mai 2014Madalin Mancila – Travel Marketer Happy Tour Group, fondator TurismMarket.com

Pasiunea pentru industria turismului a inceput in urma cu aproximativ 10 ani cand a inceput sa lucreze intr-o agentie dedicata turismului de leisure.

Dupa 4 ani de acumulari a trecut la cea mai importanta companie de travel din Romania unde mentalitatea de business este cu totul alta.

Aici a invatat cum sa pretuiesti fiecare client, cum sa dezvolti programe de fidelizare, cum sa aduci tot timpul plus valoare produselor tale, cum sa evoluezi cu ajutorul unui proces de rebranding. A avut posibilitatea de a vedea si interpreta strategii si concepte de promovare ale celor mai importante agentii de advertising, a avut de asemenea posibilitatea de a invata de la cei mai buni, iar toate acestea il ajuta acum sa isi expuna parerile in fata voastra.

Madalin Mancila este totodata membru fondator al TurismMarket.com, blog colectiv dedicat industriei turismului ce isi propune a fi o voce a noii generatii de oameni de turism atat prin articolele pe care le publica prin autorii sai cat si prin evenimentele pe care le organizeaza.

Speakerii evenimentului

In cadrul acestui eveniment avem 2 speakeri alaturi de noi, 2 oameni care isi iubesc meseria si care vin sa iti impartaseasca si tie din experienta lor. Cateva detalii despre ei si despre ceea ce vor vorbi la eveniment gasesti mai jos:

daniel zarnescuDaniel Zarnescu – autor, marketer, antreprenor, ConstruimImperii.ro

In prezent detine unul dintre cele mai populare bloguri de afaceri din Romania, www.ConstruimImperii.ro, unde posteaza saptamanal materiale despre potentialul uman, productivitate si excelenta.

Este cunoscut pentru taberele de excelenta pe care le tine anual pe cele 3 directii: autocunoastere (relatia cu trecutul tau si cu sinele), comunicare (relatia cu ceilalti) si performanta (relatia cu obiectivele pe care ti le setezi).

Este cofondatorul uneia dintre cele mai mari retele de bloguri de nisa din Romania (Stepout Media), cu site-uri precum: ConstruimImperii.ro, MIBconcept.ro, PersonalitateAlfa.com, NLPmania.ro,  ArtaSeductiei.ro si FemeiaDeSucces.ro

La evenimentul din 26 noiembrie, Daniel va vorbi despre “Marketing Strategic – cum sa construiesti o COMUNITATE, sa creezi RELATIE cu ea si sa VINZI“.

Carmina Nitescu 2014_1Carmina Nitescu  – Coach, Trainer, Travel & Events Planner si Consultant de business in turism , fondator TurismMarket.com

Carmina Nitescu este consultant de business, marketing si social media pentru companiile de turism, este trainer si coach, a initiat conceptul de “dezvoltare personala prin calatorii si experiente” in cadrul excursiilor tematice pe care le coordoneaza si organizeaza evenimente in cadrul proiectelor proprii sau pentru diverse companii.

Este unul dintre fondatorii singurului blog colectiv dedicat industriei turismului din Romania, TurismMarket.com, blog pe care il coordoneaza si in cadrul caruia organizeaza si sustine diferite workshopuri, traininguri si evenimente dedicate industriei turismului.

Cu o experienta de 9 ani in turism, Carmina Nitescu este antreprenor si atunci cand nu se ocupa de proiectele din cadrul business-ului propriu calatoreste si totodata imparte din experienta sa in sesiunile de training sau evenimentele pe care le sustine in fata celor care doresc o cariera in turism sau care doresc sa se specializeze pe un anumit segment in turism.

In cadrul evenimentului “Crearea Comunitatii si Turismul de nisa”, Carmina va vorbi despre:

 • exemple de nise existente in turism pe piata din Romania,
 • exemple de comunitati si nise viabile in turism, dar neabordate inca de agentiile de turism (pe piata din Romania),
 • Comunitatea “Specialisti in  Turism”, o comunitate veche cu un concept si beneficii noi,
 • va prezenta oportunitatea de a intra ca si membru activ in comunitatea “Specialisti in turism”.

Programul evenimentului este urmatorul:

 • 18:30-19:00 sosire si inscrierea participantilor,
 • 19:00-20:00 Speech 1: Daniel Zarnescu- Marketing Strategic – cum sa construiesti o COMUNITATE, sa creezi RELATIE cu ea si sa VINZI
 • 20:00-21:00 Speech 2: Carmina Nitescu – Comunitati si nise viabile in turism. Comunitatea “Specialisti in turism”
 • 21:00 extragere premii
 • 21:00-21:30 networking

Detaliile evenimentului sunt urmatoarele:
Data: 26 noiembrie 2014
Interval orar: 18:30-21:30
Locatia: Hotel Europa Royale 4*, Str. Franceza nr. 60 (zona Piata Unirii)

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 21.11.2014:

 • 60 lei/persoana
 • 100 lei/2 persoane din aceeasi companie

Incepand cu data de 22.11.2014 si pana pe 26.11.2014 inclusiv:

 • 90 lei/persoana
 • 160 lei/2 persoane din aceeasi companie

Nota: Persoanele inscrise pana pe 21.11.2014 dar care aleg sa achite taxa de participare la fata locului in ziua evenimentului vor achita taxa de 90 lei/persoana sau 160 lei/2 persoane din aceeasi companie.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane si vei primi pe email confirmarea si datele de plata.

Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Ce este inclus?

 • accesul la eveniment si la dezbaterile din cadrul acestuia
 • posibilitatea de a interactiona cu speakerii si de a pune intrebari
 • coffee break
 • networking

Bonus: la finalul workshopului poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 premii constand in cate o sedinta de consultanta de business, marketing si social media, premii oferite de Carmina Nitescu

Numar minim de participanti: 30 persoane

Numar maxim de participanti: 55 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile iar confirmarea inscrieri se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Inscrie-te la eveniment completand formularul urmator (vei primi un e-mail cu un link de confirmare; te rugam sa dai click pe acest link pentru a confirma inscrierea):

buton Horia 2

Dupa ce te inscri completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (numar de cont, modalitati de plata).

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.

Tags : Carmina Nitescueveniment turism marketmadalin mancilaturism de nisa
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response