10 Motive pentru a participa la World Travel Market

Prima data cand am ajuns la Londra pentru a participa la World Travel Market, in urma cu 8 ani, am fost extrem de impresionat.

Este imposibil sa iti imaginezi atmosfera de la un asemenea targ daca nu participi.

In fiecare domeniu de activitate exista evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi, iar cand vorbim de turism, World Travel Market este unul dintre acestea. Are loc anual in Londra, in prima jumatate a lunii Noiembrie si este poate cel mai important targ de turism din lume (la mare lupta cu cel de la Berlin ).

Anul acest targul are loc intre 04 si 08 Noiembrie si revin la targul din Londra dupa o pauza de 3 ani.

Pentru prima data o sa particip la targ ca expozant in cadrul standului Romaniei, pana acum fiind International Buyer, invitat de partenerii mei externi.

Ca introducere a acestui targ, va scriu cele 10 motive mentionate de organizatori pentru a participa la WTM, iar dupa incheierea targului o sa am un alt articol in care o sa va prezint cum s-a prezentat Romania la acest targ si unele lucruri care m-au impresionat.

Deci cele 10 motive invocate de organizatori sunt:

 • Este un loc de intalnire cu aproape 5000 expozanti reprezentand 184 de tari si regiuni de pe glob
 • WTM 2012 a generat afaceri in valoare de peste 2,2 milioane de Euro
 • 91% dintre vizitatori spun ca in urma participarii la WTM afacerile lor s-au imbunatatit.
 • 89% dintre vizitatori spun ca participarea la WTM este un lucru foarte important.
 • Posibilitatea de a stabili contacte si intalniri cu peste 800 de expozanti in cadrul sesiunii WTM Speed Networking (disponibila pentru vizitatorii invitati ca International Buyers)
 • Organizarea targului WTM in aceeasi locatie cu Business Travel Market si lansarea The Travel Tech Show la WTM a adus mai multi participanti din industrie decat in anii precedenti
 • 53% dintre vizitatori nu participa la alt targ de turism international. WTM este considerat locul de intalnire al tuturor specialistilor in turism si punctul de intalnire global pentru acestia.
 • Posibilitatea de a intra in contact cu participantii la WTM, inainte, pe durata evenimentului si dupa prin serviciul My WTM, sincronizat complet cu ultima aplicatie de mobil a WTM.
 • informatii noi despre noile tendinte in turism in cadrul a peste 100 de evenimente organizate pe durata targului.
 • Participarea la un program foarte diversificat cu peste 350 de speakeri si peste 8000 de profesionisti care vor asista pe durata celor 4 zile la evenimentele din agenda targului.

Astept cu mare nerabdare sa vad standul Romaniei si sper sa fie mai reusit decat cele din anii precedenti. Stiu ca sunt un mare numar de participanti din Romania , atat ca expozanti cat mai ales ca vizitatori.

Va urez o participare fructuoasa !

Tags : Dragos Pirnogtarg de turism
Dragos Pirnog

The author Dragos Pirnog

2 Comments

 1. Word travel market locul in care anul trecut am gasit cateva oferte. Asteptam cu nerabdare si anul acesta sa participam!

Leave a Response