Unde petrecem Pastele?

O saptamana ne mai desparte de Sarbatoarea Pastelui. Tu cum te pregatesti pentru Paste?

Poate unii dintre noi se pregatesc sa petreaca Pastele acasa, alaturi de familie. Poate altii se pregatesc de o scurta vacanta cu aceasta ocazie 🙂 S-a incalzit afara iar dorinta de a petrece cateva zile departe de casa este din ce in ce mai mare.

Daca vrei sa petreci ziua de Paste undeva in vacanta am cateva propuneri pentru tine:

1. Prima varianta ar fi o scurta vacanta undeva in apropiere, in Romania 🙂 Cu ocazia Sarbatorilor Pascale majoritatea pensiunilor de la munte au oferte destul de avantajoase. Sau, daca vrei sa ajungi la mare, poti incerca, insa sunt prea putine hoteluri deschise. Poate ar fi bine sa mai astept vreo 2 saptamani sa vina 1 Mai si sa sarbatoresti cum trebuie…la mare 🙂

2. Bulgaria este urmatoarea destinatie pe care ti-o recomand. La mica distanta de Romania, Bulgaria are hotelurile pregatite si in acest an pentru Paste. O mini sejur de 3 nopti undeva la mare in Bulgaria eu zic ca merita.

3. Daca ai mai mult de 2-3 zile libere de Paste iti recomand sa mergi in Grecia. O tara ortodoxa, unde Pastele este sarbatorit foarte frumos. Eu nu am ajuns pana acum in Grecia de Paste insa am auzit de la colegii mei si de la nenumarati alti turisti ca a meritat sa-si petreaca acesta sarbatoare in Grecia. Unii mi-au spus ca Pastele este mult mai frumos sarbatorit decat la noi in Romania.

4. In afara de aceste destinatii ai mai putea incerca un sejur cu masina in Croatia. Poate ca o scurta escapada de primavara pana in Croatia ar fi o iesire binevenita pentru toti cei ce vor sa se dezmorteasca putin dupa zilele friguroase de iarna.

5. Daca ai in plan si shoppingul, Budapesta si Viena te asteapta!

Iti urez de pe acum sa ai un Paste Fericit, petrecut asa cum iti doresti! Dupa Paste poate ne spui si noua pe unde ai petrecut 🙂

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina NitescuRomania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

3 Comments

Leave a Response