Turism Market Insider: Episodul 28 – Visit Oradea (interviu Mihai Jurca)

Oradea a reusit sa faca ce nu au reusit alte orase ale Romaniei: sa puna cap la cap resurse publice si private pentru a restaura orasul si pentru a-l pune pe harta calatorilor europeni.

Acum o saptamana am avut ocazia de a petrece cateva zile in Oradea, am vizitat orasul pe indelete si am stat de vorba cu cei care s-au ocupat de refacerea acestuia. Am aflat ca dezvoltarea Oradei a inceput de la nivelul de idee si de la dorinta de a-l readuce la frumusetea pe care o avea odata. Totodata am aflat ca Oradea a ajuns astazi atat datorita investitiilor din fonduri europene cat si datorita investitiilor din resurse publice puse la un loc cu cele private (asa da!). Numai restaurarea Cetatii Oradea a durat 8 ani de zile si a costat 20 milioane de euro. Bani investiti cu cap si cu multa responsabilitate as putea adauga (este suficient sa faci si tu o vizita in Oradea si te vei convinge).
In urma acestei vizite a rezultat interviul din articolul de astazi, interviu acordat de Mihai Jurca, reprezentantul Visit Oradea, organizatie de management al destinatiei (una din putinele organizatii de acest fel din Romania).
Asadar, episodul cu numarul 28 al Turism Market Insider este dedicat Oradei, unul din cele mai frumoase orase ale Romaniei.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com
Tags : Carmina NitescuRomaniaturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response