Turism Market Insider: episodul 23 – Importanta customer service-ului in turism

making of tmi 23

Se spune ca noi, cei care lucram in industria de turism, vindem vise! Asa si este pentru ca avem privilegiul de a interactiona cu clientul in una din cele mai frumoase perioade ale anului pentru el: cea in care acesta cauta o vacanta/un concediu!

In turism treaba noastra este sa avem grija de clientii nostri astfel incat ei sa aiba vacantele la care viseaza si sa se intoarca apoi si in urmatorii ani. Pentru a ajunge la “aceasta performanta” este crucial sa intelegem importanta calitatii servirii.

Despre calitatea servirii si despre importanta customer service-ului in turism vorbesc in episodul cu numarul 23 al Turism Market Insider pe care il gasesti aici:

Ca si concluzie: serviciul excelent nu inseamna un serviciu perfect. Serviciul excelent reprezinta promisiunea facuta clientului ca orice s-ar intampla vei fi acolo pentru el si veti rezolva situatia respectiva impreuna.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuspecialisti in turismturism market insidervanzari si customer service in turism

1 Comentariu

  1. Un client fericit in turism este cel care isi poate satisface necesitatile natural, fara a solicita acest lucru. Am vazut acest lucru la vasele de croaziera. Au statistici cu necesitatile clientilor si furnizeaza servicii dupa acele statistici. La noi, la mare, s-au cazat trei familii cu copii care au cerut lapte sau ceai dimineata in primele doua zile. Au stat doua saptamani in hotel si nimeni nu aducea dimineata lapte si ceai. Daca dupa doua zile angajatii tai nu au aflat ca vor avea doua saptamani copii la micil dejun, ce pretentii sa mai avem de cearsafuri curate pe sezon?

Leave a Reply