Concurs #MyBucharestStory in cadrul Experience Bucharest

Cover experience bucharest v3

La finalul lunii martie iti povesteam despre Experience Bucharest, cel mai mare eveniement de promovare a Bucurestiului care s-a facut pana acum in Romania.

Ei bine, oficial inscrierile s-au inchis, insa organizatorii evenimentului au lansat un nou concurs pentru cei care iti doresc cu adevarat sa participe la intregul program al evenimentului din perioada 12-16 mai 2017 (programul detaliat il gasesti aici).

Concursul se desfasoara pe Facebook si Instagram si, daca si tu esti un iubitor al Bucurestiului ai sansa de a castiga 2 invitatii VIP la eveniment, 2 zile de cazare in Bucuresti si vouchere pentru inchirierea unei masini.

Concursul se adreseaza tuturor celor care utilizeaza retelele sociale Facebook si Instagram si este deschis in perioada 1 aprilie – 1 mai 2017.

Ce trebuie sa faci pentru a participa:

Postează pe pagina personală de Facebook sau Instagram un video de maxim 1 minut sau o poza cu text in care descrii succint de ce iubesti orasul Bucuresti. Postarea trebuie sa fie publica, iar in descriere trebuie mentionate hashtagurile #mybuchareststory si #experiencebucharest. Continutul publicat trebuie sa fie original si realizat de persoana care participa la concurs, in caz contrar, participarea nu este valida. Pentru a castiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie sa adune cat mai multe like-uri la postarea sa.

Concursul se desfășoară în perioada 1 aprilie – 1 mai 2017 pe pagina de Facebook și de Instagram a Experience Bucharest.
Premiile vor fi pentru 3 categorii de conținut: locuri, oameni, experiențe.
Locul I – Invitatie dubla VIP acces evenimente Experience Bucharest (oportunitatea de a face networking cu peste 200 de influenceri din turism, intrare libera la conferinta, participarea la petrecerile si tururile organizate).
Locul II – Doua zile de cazare asigurate de Hostel Pura Vida Bucuresti.
Locul III – Vouchere Autonom pentru inchiriere masina un weekend.

Experience Bucharest va avea loc in Bucuresti in perioada 12-16 mai, 2017. Printre participanti se numara 100 de reprezentanti internationali, 20 de invitati speciali, 30 de participanti romani. Toti sunt creatori de continut de travel, bloggeri, Instagrameri, specialisti in comunicare pe Twitter, vloggeri nationali si internationali, jurnalisti de travel, persoane publice pasionate de calatorii, a caror activitate este urmarita de un numar de peste 9 milioane de oameni din lumea intreaga. Cei peste 200 de participanti la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi si experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare si multe alte experiențe unice. Iar daca participi la consursul descris mai sus ai ocazia sa te alaturi si tu!

Proiectul va fi deschis de o conferinta despre cele mai bune practici de marketing in turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitati din toate mediile conexe turismului si marketingului. Daca vrei sa participi la conferinta afla ca aceasta are loc pe 12 mai si gasesti toate detaliile aici.

Succes!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Bucurestievenimente in turismExperience Bucharestspecialisti in turismturismturism market

Leave a Reply