#ExperienceBucharest – cel mai mare eveniment de promovare a Bucurestiului

S-a lansat “Experience Bucharest”– cel mai mare proiect de promovare turistica a Bucurestiului. Misiunea proiectului este aceea de a promova Capitala României ca destinatia preferata din Europa de Est a turistilor si calatorilor independenti. Evenimentul va avea loc în Bucuresti in perioada 12-16 mai, 2017.

Experience Bucharest” este primul proiect voluntar al comunitatii Travel Massive România in care Bucurestiul este promovat la nivel mondial prin intermediul unui numar de 200 de persoane influente in domeniul calatoriilor si turismului individual.

“Pana in prezent au confirmat participarea bloggeri, Instagrameri, specialisti in comunicare pe Twitter, vloggeri nationali si internationali, jurnalisti de travel, persoane publice pasionate de calatorii, a caror activitate este urmarita de un numar de peste 10 milioane de oameni din lumea intreaga. Provocarea este sa aducem Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa”, spune Tudor Maxim, initiatorul si fondatorul Experience Bucharest.

Proiectul este o initiativa independenta la care se poate alatura orice autoritate publica, companie sau persoana independenta care isi doreste implicarea in promovarea Bucurestiului. Pana in prezent si-au aratat sustinerea organizatii precum UBER, Elevate, Paravion, Federatia Industriei Hoteliere din Romania, Pernod Ricard, AUTONOM.

Cei peste 200 de participanti (romani si straini) la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi si experiente de turism alternativ, petreceri de socializare si multe alte experiente unice. Proiectul va fi deschis de o conferințta despre cele mai bune practici de marketing in turism, un eveniment la care vor ​participa peste 400 de invitati din toate mediile conexe turismului ssi marketingului. Timp de patru zile, fiecare participant isi va putea configura programul, optand pentru participarea la activitatile propuse de organizatorii evenimentului.

Criteriile de inscriere pentru participantii Experience Bucharest sunt:

  • o audienta cat mai diversa
  • un minimum de 10.000 de followeri, ​cititori, subscriberi pe unul din canalele de social media: blog, pagina de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube​
  • participarea la alte proiecte asemanatoare.

Daca consideri ca esti persoana potrivita pentru a face parte din cei 200 de oameni care vor participa la eveniment te poti inscrie aici pana pe 31 martie 2017.

Programul detaliat al “Experience Bucharest” suna foarte bine si acesta este impartit pe mai multe sectiuni (conferinta, tururi si experiente) pe care la gasesti aici.

”Vom oferi ​peste 40 de experiente si activitatii in cadrul ​Experience Bucharest si ne bucuram atunci cand gasim deschidere din partea celor care vor beneficia direct de rezultatul final al acestui proiect important: companiile aeriene, hotelurile, restaurantele, cafenelele, organizatori de tururi care isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Partenerii nostri ofera gratuit cazare, locatii pentru evenimente, vor asigura mesele si transportul invitatilor; practic, Experience Bucharest este despre o implicare comuna, voluntara, prin care dorim sa aratam ca Bucurestiul si România, au multe de oferit. Ne dorim cresterea innoptarilor medii din Bucuresti de la 2 la 3 nopti si crearea unui continut valoros pe toate canalele media si social media. Acestea pot fi un start direct pentru multe alte proiecte de promovare turistica din viitor. In plus, ne dorim continuarea acestui eveniment anual. Sunt peste 100 de voluntari implicati in organizarea Experience Bucharest”, mai spune ​Tudor Maxim.

Turism Market sustine initiativa “Experience Bucharest” pentru ca si noi ne dorim ca Bucurestiul sa creasca in ochii turistilor romani si straini si astfel sa avem un oras cat mai vizitat si cu servicii ireprosabile. Ce zici, te implici si tu?

Tags : eveniment in turismExperience Bucharestspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

3 Comments

  1. Buna Alexandra. Evenimentul a fost promovat pe site-ul travelmassive.com la categoria News și Jobs. Nu apare încă ca și eveniment în București deoarece este un eveniment diferit de genul de întâlnire de networking marca Travel Massive. Este un eveniment de 4 zile cu toate cheltuielile acoperite, cu anumite cerințe pentru participanți, la care nu pot participa toți membrii Travel Massive București prin formula clasica “Join” disponibila pe platforma. Speram totuși sa găsim o soluție de a îl promova în modul clasic la Capitolul Bucharest/Events.

Leave a Response