Turism Market Insider: episodul 21 – Disneyland Paris (interviu Daniela Toncu)

Din 2016 Happy Tour​ a devenit touroperator exclusiv pe destinatia “Disneyland Paris” iar episodul de astazi al Turism Market Insider este dedicat acestei destinatii de vis atat pentru familiile cu copii cat si pentru adultii care vor sa isi aminteasca de copilarie.

In episodul de astazi stam de vorba cu Toncu Daniela​ – Destination Manager Disneyland Paris in cadrul agentiei de turism Happy Tour despre noutatile pe care le aduce parcul in acest an aniversar (pe 26 martie Disneyland Paris a implinit 25 de ani de existenta) si despre surprizele de care vor avea parte vizitatorii parcului in urmatoarea perioada.

Disneyland Paris este visul fiecarui copil – si chiar si a unor adulti – , este acel loc plin de magie in care visele par a se indeplini mai repede. Pornind de la acest lucru, an de an parcul este vizitat de o multime de turisti iar vizitele se pare ca sunt in crestere de a un an la altul.

Disneyland nu este o “destinatie noua” ci mai degraba o destinatie cunoscuta pe piata din Romania, astfel incat din momentul in care Happy Tour a devenit touroperator exclusiv al Dineyland Paris in Romania si-a crescut vanzarile cu 150% pe aceasta destinatie numai in primul an. Mai multe ne povesteste Daniela Toncu in interviul de mai jos.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Tags : agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response