Travel Smart Forum, 6 aprilie 2017 – Cluj

cover travel smart forum cluj 2017

Primavara aceasta este plina de evenimente dedicate industriei de turism, lucru care ne bucura si astfel venim cu noutati despre Travel Smart Forum, conferinta ce are loc pe 6 aprilie la Cluj.

Aflat la prima editie, “Travel Smart Forum” este dedicat celui mai aventuros si incitant domeniu existent: turismul.

Evenimentul are ca tema principala “Digital Nomads Travelling”. Organizatorii urmaresc trendul 2.0, implicatiile tehnologiei si importanta vizualului in fotografiile de vacanta si in tot procesul calatoriilor, motiv pentru care tin cont de nevoile actuale ale celor care isi petrec vacantele descoperind si, prin aceasta prima editie a Smart Travel Forum doresc sa aduca in fata publicului toate aceste noutati care merita cunoscute de toti cei care lucreaza in industria turismului.

Evenimentul isi propune sa aduca la un loc cei mai buni specialisti si calatori din domeniu, precum si pe cei din domeniile conexe. “Digital Nomads Travelling” abordeaza teme noi, actuale si menite sa inspire.

Motive pentru a participa:

 • Vei afla cele mai noi informatii din domeniul turismului
 • Vei afla tips & tricks despre fotografie, fashion sau smart packing si smart travelling
 • Zona expoziționala diversa
 • Te vei intalni cu fotografi profesionisti, agentii de turism, companii de transport, companii aeriene, magazine online, influenceri, asiguratori, banci
 • Peste 100 de participanti
 • Vei afla cele mai noi trenduri si destinatii inedite in materie de travel
 • Vei face parte dintr-o comunitate de iubitori de travel
 • Prezentari si workshop-uri ale speakerilor din domeniu
 • Networking & cocktail

Participarea la Travel Smart Forum 2017 este gratuita (in limita locurilor disponibile) si include acces la zona expoziționala, prezentarile speakerilor si cocktail party. Te poti inscrie aici.

Subiectele abordate in cadrul evenimentului sunt urmatoarele: Travel Tips & Tricks, Cum sa alegi vacanta potrivita, Fashion in vacanta si Travel Photography.

Ne bucuram tare mult sa ii vedem pe lista speakerilor pe Simona si Alex, nomazi digitali (poate ii stii si tu de pe www.lipa-lipa.ro) care anul trecut au calatorit timp de 9 luni in Asia si acum vin sa isi spuna povestea legata de cum a fost sa calatoresti pe termen lung si cu ce provocari s-au intalnit. Mai multe despre eveniment precum si lista completa a speakerilor invitati gasesti aici.

Ce zici, ne vedem la Travel Smart Forum saptamana viitoare?

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism

3 Comentarii

  1. Eu nu ajung, insa va fi cineva din partea Turism Market la eveniment: Marius Iliescu – are un proiect tare fain pe Romania si il voi prezenta cat de curand 🙂 Poate va cunoasteti voi acolo!

Leave a Reply