Turism Market Insider: Episodul 24 – Ecoturism in Romania (interviu Andrei Blumer)

Ecoturismul castiga din ce in ce mai mult teren in cadrul turismului in Romania.

Episodul de astazi al Turism Market Insider este dedicat cunoasterii celor 10 destinatii de ecoturism din Romania (subiect despre care am scris si in urma cu un an), iar invitatul nostru este Andrei Blumer, Presedinte Asociația de Ecoturism din România​ (Asociatia “AER”).

AER a pus pe harta Romaniei 10 destinatii de ecoturism dintre care in acest moment 4 sunt recunoscute oficial, celelalte 6 fiind in proces de acreditare. In interviul de mai jos Andrei vorbeste despre aceste destinatii si despre ce reprezinta pentru fiecare destinatie in parte sa fie desemnata “destinatie de ecoturism”.

Saptamana trecuta m-am aflat in Cheile Nerei, o zona cu un mare potential de crestere in ecoturism si am cunoscut o parte dintre frumusetile naturale ale acestei zone. In interviul de mai jos gasesti cateva informatii si despre aceasta zona, precum si despre cum poti deveni membru AER (membrii asociatiei sunt companiile de turism).

AER sau Asociatia de Ecoturism din România este un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului in România, realizand legatura intre asociatii de turism, organizatii neguvernamentale de dezvoltare locala si conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii si agentii de turism. Conceptul inovator promovat de AER are la baza reunirea sectorului public si a celui privat intr-un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului durabil.

Mai multe despre ce inseamna ecoturism si despre destinatiile de ecoturism din Romania gasesti pe siteul www.Eco-Romania.ro

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Tags : Carmina NitescuRomaniaspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response