Turism Market Insider: Episodul 25 – Castle Hotel Daniel

Asa cum stii deja, sectiunea “Turism Market Insider” isi propune sa aduca cunosctinte noi celor ce lucreaza in industria turismului precum si exemple de bune practici in turism. Episodul cu numarul 25 este dedicat unei unitati de cazare pe care eu o admir foarte mult atat pentru serviciile pe care le ofera, cat mai ales pentru povestea pe care o are si pe care a facut tot posibilul sa o faca cunoscuta tuturor celor care le trec pragul.

Castle Hotel Daniel​ este cel mai cunoscut castel (unitate de cazare) din “Tinutul Conacelor”, in judetul Covasna.

Zilele trecute le-am facut o vizita si am stat de vorba cu Elod Mark​, reprezentantul Castelului, despre experientele de calatorie pe care le ofera turistilor: camere cu design si povesti unice, activitati specifice zonei si mancare traditional romaneasca reinterpretata. La toate aceastea se adauga povestea Castelului pe care te invitam sa o asculti in cel mai recent episod Turism Market Insider.

Concluzie: Cu o poveste care incepe acum mai bine de 3 secole si jumatate, astazi Castelul are portile deschise pentru toti cei care vor sa il cunoasca si sa zaboveasca putin pe acest taram plin de istorie. In plus, castelul este astazi o unitate de cazare unica pe care merita sa o cunosti! Noi o recomandam din tot sufletul!

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com. Multumim pentru gazduire Castle Hotel Daniel!

Tags : Carmina NitescuRomaniaspecialisti in turismturism market insiderunitati de cazare
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response