Job-urile lunii in turism: Bucuresti, Baia Mare, Cluj, Sibiu si Timisoara – mai 2017

credit foto: unsplash.com

Ne apropiem cu pasi repezi de sezonul estival. Nu ti-ai gasit inca locul in compania de turism pe care o doresti? Arunca-ti un ochi peste propunerile noastre de joburi de luna aceasta.

Job-uri in Bucuresti

4 x Business Traveler Service Agents (Amadeus Ticketing Consultant) – day & night shift, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Pentru clientul sau, o companie care este afiliata partial unei companii high tech ce detine si un hotel de lux, Recrutare Turism & Training cauta 4 persoane  pentru postul Business Traveler Service Agent (Amadeus Ticketing Consultant) – tura de zi si tura de noapte. Sediul principal al companiei se afla in Asia si din vara trecuta compania este prezenta in Bucuresti cu un centru operational care se ocupa de deplasarile tuturor angajatilor companiei in intreaga lume.

Persoanele cautate trebuie sa aiba o experienta de lucru de 1-3 ani si sa dovedeasca capacitatea de a realiza aranjamente de calatorie atat intern cat si international folosind GDS-ul Amadeus (acest lucru incluzand servicii aeriene precum si servicii la sol – cazare si transfer). Este de preferat ca cele 4 persoane cautate sa aiba specializare pe zona serviciilor aeriene, trebuie sa stie sa emita si sa reemita bilete de avion, sa inteleaga si sa aiba experienta de lucru cu cerintele de calatorie internationale(vize, pasapoarte, vaccinuri obligatorii/recomandate, etc)

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Co-ordinator with Italian, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste fluent limba engleza/italiana, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Event Locations Booking Coordinator, Bucuresti – Universum Events

Compania Universum Events cauta o persoana pentru postul de Events Locations Booking Coordinator in Bucuresti.

Persoana cautata are experienta anterioara in rezervarea si gestionarea de locatii pentru evenimente corporate, cunoaste foarte bine locatiile corporate din Bucuresti si din tara, intelege nevoile grupurilor mici si mari dar si cerintele necesare in organizarea evenimentelor, stie sa respecte deadlineurile, are abilitati mule de comunicare si negociere, este proactiv si atent la detalii si vorbeste limba engleza la nivel avansat.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job in Baia Mare si Timisoara

Agent turism online, Baia Mare si Timisoara– Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o agentie de turism de prestigiu care isi mareste echipa, o persoana pentru preluarea cererilor online la sediul din Baia Mare si o persoana la sediul din Timisoara. Agentia detine sucursale in mai multe orase din tara, precum Constanta, Arad, Cluj, Baia Mare si Timisoara.

Se cer studii superioare finalizate, cunostinte temeinice de geografie, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, iar cunoasterea sistemelor de rezervari ale touroperatorilor romani si a sistemelor de rezervari specifice reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job in Sibiu si Cluj

Ghizi de transfer pentru curse charter Romania – Grecia, Sibiu si Cluj – Tramp Travel

Agentia de turism Tramp Travel, touroperator specializat pe Grecia cauta 2 persoane pentru postul de Ghid de transfer pentru curse charter Romania – Grecia pentru sezonul de vara (mai – septembrie). Postul este disponibil in Sibiu si in Cluj.

Persoanele cautate vor insoti gruprile de turisti pe traseul Romania – Grecia si retur, se vor ocupa de formalitatile de imbarcare a turistilor in autocar, vor oferi explicatii turistice si organizatorice pe traseu, vor oferi asistenta turistilor la check-in/check-out, vor rezolva eventualele solicitati ale clientilor, vor vinde excursii optionale si vor organiza info cocktail-uri.

Agentia cauta persoane dinamice, cu reale abilitati de comunicare, spirit de organizare, rezistenta la stress, cu o atitudine optimista si proactiva, descurcarete, diplomate si cu zambetul pe buze. Dorinta permanenta de dezvoltare si crestere, implicare si loialitate.

Este bligatorie cunoasterea limbii engleze, iar cunoasterea mai multor limbi straine precum si experienta sau studiile in domeniu reprezinta un avantaj.

Daca te incadrezi in descrierea de mai sus trimite CV-ul tau pe adresa: office@tramptravel.ro

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: job in turismrecrutare turismspecialisti in turism

2 Comentarii

Leave a Reply