Turism Market Insider: Episodul 26 – Cum construiesti un circuit? (interviu Ondina Dobriban)

tm insider 26 Ondina Dobriban

A construi un circuit turistic este un lucru destul de complex: implica munca mai multor oameni si dureaza pana se pun la punct toate detaliile.

Astazi o avem alaturi de noi pe Ondina Dobriban – Director General Paralela 45 care a avut amabilitatea de a raspunde intrebarilor noastre legate de cum se construieste un circuit si care sunt cele mai importante elemente pe care le iau in calcul in momentul in care pun la punct un nou circuit.

Cum agentia de turism Paralela 45 mai este cunoscuta si ca “Paralela celor 100 de circuite”, Ondina povesteste totodata si despre cele mai cerute destinatii de circuit si despre noutatile in materie de circuite pe care le-am pregatit pentru urmatoarea perioada (2017 – 2018).

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com. Multumim pentru gazduire Paralela 45.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismturism market insider

Leave a Reply