Pe 25 mai ne vedem la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference

hotel conference 2017

Anul acesta TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference a ajuns la editia a a X-a si are loc in perioada 25 – 26 mai 2017 la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

A mai ramas doar o saptamana pana la eveniment si, daca lucrezi in industria ospitalitatii si inca nu te-ai inscris la conferinta afla ca mai sunt cateva locuri disponibile. Bine ar fi sa fii in sala de eveniment pentru a afla de la speakerii invitati care sunt tendintele in domeniu si pentru a le pune intrebari in mod direct.

3 motive pentru a veni la eveniment

Evenimentul include sesiuni de conferințta, dezbateri interactive, o Gala de premiere a celor mai bune proiecte din sectorul ospitalier, precum si un seminar care are ca temă dezvoltarea relatiilor cu clientii într-o lume digitala.

1.Intalneste proprietari de hoteluri din Romania si cei mai buni specialisti internationali

Pe 25 mai, peste 40 de vorbitori internationali si locali vor prezenta o imagine la zi asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalitatii din România. Sesiunile de conferinta si dezbaterile interactive vor avea teme centrale precum:

  • Oportunitati de dezvoltare pentru industria de turism,
  • Strategii de crestere pentru industria hoteliera in raport cu performanțele regionale,
  • Ultimele tendinte ale pietei hoteliere internationale si oportunitati pentru Romania,
  • Implementarea tehnologiilor avansate,
  • Perspective de investitii in sectorul hotelier,
  • Managementul destinatiilor.

Printre speakerii invitati se numara nume foarte cunoscute din industria ospitalitatii din Romania, precum si invitati internationali. Gasesti lista completa a speakerilor aici.

2.Premiile excelentei in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din România

Prima zi a evenimentului TopHotel va gazdui si cea de-a saptea editie a Galei TopHotel Awards, un eveniment in care vor fi premiate cele mai bune si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a ospitalitatii si de turism din România.

În cadrul competiției au fost înscriși peste 300 de nominalizati la cele 5 categorii principale ale TopHotel Awards ( Hoteluri Business & Locatii Conferinte, Agrement, Investitie, Turism, Cea mai buna realizare profesionala). Ramane ca pe 25 mai in cursul serii sa aflam cine sunt castigatorii.

3.Totul despre consumatorul din era digitala

A doua zi a evenimentului, 26 mai, este dedicata unui seminar si studiu practic menit sa ofere solutia unei comunicari eficiente intr-o era digitala. Seminarul “Developing customer relationships in a digital world” vine in sprijinul celor care doresc sa inteleaga clientii, nevoile si dorințele acestora. Seminarul este sutinut de Philip Alford (Senior Academic in Digital Marketing, the Faculty of Management at Bournemouth University, professor at ESSEC Business School).

Programul detaliat al evenimentului il gasesti aici, iar inscrierile se fac aici.

Evenimentul este organizat de Evensys cu sustinerea partenerului principal DAAS International Group si a partenerilor: Expedia Inc, Grundfos, Bitsoft, Kromatic, Nespresso, Parity Rate, Assa Abloy, Nescafe, Technogym.

Ca si anul trecut, voi fi in sala de eveniment pentru a afla noutatile in domeniu si voi transmite cateva informatii de prim interes live pe pagina de Facebook a Turism Market, urmand ca apoi sa revin cu un articol detaliat pe site. Urmareste hastagul #tophotel17.

Ce zici, ne vedem la eveniment?

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescueveniment in turismhotelspecialisti in turismunitati de cazare

Leave a Reply