Job-urile lunii in turism: aprilie 2017

Ne apropiem cu pasi repezi de sezonul estival. Nu ti-ai gasit inca locul in compania de turism pe care o doresti? Arunca-ti un ochi peste propunerile noastre de joburi de luna aceasta.

Job-uri in Bucuresti

Hotel Co-ordinator with English, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste limba engleza fluent, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Co-ordinator with Russian, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Co-ordinator – cunoscatoare de limba rusa.

Persoana ideala cunoaste si vorbeste limbile rusa si engleza fluent, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Online Marketing Specialist, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, agentie de turism de afaceri, specializata in organizare evenimente o persoana pentru postul de Online Marketing Specialist.

Candidatul ideal este o persoana creativa si inovativa care cauta noi provocari profesionale; are bune abilitati de analiza si sinteza, de comunicare si de orezentare, este foarte atenta la detalii si are cunostinte de MS Office, Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, HTML. Cunoasterea platformei White Image constituie avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

4 x Business Traveler Service Agents (Amadeus Ticketing Consultant) – day & night shift, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Pentru clientul sau, o companie care este afiliata partial unei companii high tech ce detine si un hotel de lux, Recrutare Turism & Training cauta 4 persoane  pentru postul Business Traveler Service Agent (Amadeus Ticketing Consultant) – tura de zi si tura de noapte. Sediul principal al companiei se afla in Asia si din vara trecuta compania este prezenta in Bucuresti cu un centru operational care se ocupa de deplasarile tuturor angajatilor companiei in intreaga lume.

Persoanele cautate trebuie sa aiba o experienta de lucru de 1-3 ani si sa dovedeasca capacitatea de a realiza aranjamente de calatorie atat intern cat si international folosind GDS-ul Amadeus (acest lucru incluzand servicii aeriene precum si servicii la sol – cazare si transfer). Este de preferat ca cele 4 persoane cautate sa aiba specializare pe zona serviciilor aeriene, trebuie sa stie sa emita si sa reemita bilete de avion, sa inteleaga si sa aiba experienta de lucru cu cerintele de calatorie internationale(vize, pasapoarte, vaccinuri obligatorii/recomandate, etc)

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Bucuresti si in provincie

Intraprenori in Bucuresti si provincie, Recrutare Turism & Training

Compania Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul lor, agentie specializata pe turism de afaceri, pe aceia dintre voi care isi doresc sa fie independenti, fara sa isi asume riscurile antreprenoriatului.

Daca ai experienta in vanzari si in turism, cunosti potentialul zonei in care locuiesti, esti mobil si te poti organiza singur cu usurinta, devino colegul lor. Iti ofera acces la tehnologia lor, furnizori, echipa operationala excelenta si garantia brandului.

Mai multe detalii despre acest post poti afla trimitand un email pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response