Toata lumea la targ – invitatii gratuite

Inca 3 zile si se da startul ofertelor de vara in direct de la targul de turism al Romaniei organizat de ANAT la Romexpo. Ati auzit bine, targul s-a intors acolo unde s-a consacrat dupa 3 ani de exil la Palatul Parlamentului. Acum, o fi bine, o fi rau, ramane de vazut.

Ceea ce va pot spune inca de pe acum, este ca prezenta agentiilor de turism va fi cu adevarat spectaculoasa si spun asta si datorita suprafetelor mari de spatii inchiriate dar si datorita faptului ca vor fi prezente agentii de traditie pentru piata turistica de pe la noi.

Despre oferte nu cred ca este cazul sa mai vorbim. Acestea vor fi dintre cele mai diversificate, atat ca destinatii cat si ca tarife, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate posibilitatile.

Personal, prevad un targ de mare succes asigurat in special de expozanti insa sper ca succesul total sa vina odata cu numarul mare de vizitatori prezenti.

In final, ca sa dau si eu o mana de ajutor traficului:) va invit sa descarcati invitatiile gratuite direct de aici si sa veniti alaturi de noi in perioada 15-18 Martie la Romexpo.

 

Tags : madalin mancilatarg de turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

6 Comments

  1. nu am reusit sa descarc invitatia pentru targ nici de aici nici de la colegul dumneavoastra care le-a oferit tot prin intermediul key people.
    o fi din cauza computerului meu?

  2. saptamana trecuta a fost targul de turism de la Viena unde pana acum Romania a avut un stand la " nivel " european. Anul acesta stadul a fost, cred cel mai saracacios din ultimii ani…. Si cei ca reprezentau anumite zone din Romania parca erau dusi see you forta acolo. Ceva a lipsit…sau mai multe…

Leave a Response