Sunt fan City Break-uri

paul-dufour-A4I22ACovIY-unsplash

Inainte sa o cunosc pe Andreea, sotia mea, nici nu vroiam sa aud despre vacante scurte in marile capitale Europene si nu numai. Pe vremea aceea eram disperat dupa mare si soare, probabil si pentru ca varsta si lipsa responsabilitatilor ma purtau catre distractii “grele” la malul marii:). Usor usor, m-am lasat convins sa incerc si altfel de experiente si vreau sa va spun ca acum, nu pot lasa nici un an sa treaca pe langa mine fara sa ma duc intr-unul sau doua city break-uri.

Nu ma intelegeti gresit, mai simt nevoia  odata pe an si de o vacanta in care sa stau la soare, sa ma odihnesc sa uit de stres si sa ma incarc cu energie.

De ce sunt totusi fan al city break-urilor?

Pentru ca atmosfera fiecarui oras pe care il vizitez este de fiecare data alta.

Pentru ca fiecare oras ma transpune in istoria lui.

Pentru ca in fiecare destinatie gasesc locuri si lucruri memorabile.

Pentru ca modul de viata pe care il observ la localnici ma inspira de fiecare data.

Pentru ca din fiecare calatorie scurta ma aleg cu foarte multe lucruri si nu e vorba de cele materiale:)

Pentru ca in ziua de azi suntem mult mai activi, mult mai ocupati iar un city break ne ajuta sa ne satisfacem pofta de calatorie cu doar cateva zile de vizita.

In final, va invit sa calatoriti, sa descoperiti si sa va bucurati de fiecare oras  european pentru ca numai asa ne putem largi orizonturile din multe puncte de vedere.

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: madalin mancila

2 Comentarii

  1. Si eu prefer city-break-urile desi ultimul m-a cam epuizat, mai ales pentru ca imi propun sa vizitez destul de mult intr-un timp scurt. Cred ca la urmatorul city-break voi rezerva si un tur al orasului hop-on hop-off iar in zilele urmatoare ma voi bucura de atmosfera din oras in stilul meu. Pentru aceste pachete sunt de parere ca este necesara o documentare anterioara asupra celor mai bune itinerarii pietonale si,nu in ultimul rand, rezervarea biletelor de avion din timp ( chiar si cu 6 luni inainte) pentru a beneficia de un tarif incredibil. Chiar ieri mi-a povestit o clienta cat de fascinata a fost de un city-break la Nisa.

Leave a Reply