Job-urile lunii in turism vin de la Travco – mai 2016

credit foto: unsplash.com

logo TravcoTravco este unul dintre cei mai mari wholesalers din lume. Daca lucrezi in turism este imposibil sa nu fi auzit de ei pana acum.

La zi cu tot ceea ce inseamna tehnologie, Travco lucreaza cu mii de hoteluri si agentii de turism din intreaga lume. In februarie au deschis primul birou operational din Romania, in Bucuresti, headquarterul lor fiind la Londra.

Biroul Travco din Romania este acum 100% functional, cei de la Recrutare Turism & Training ocupandu-se de recrutarea personalului necesar.

Pana acum biroul Travco din Romania numara 25 de tineri isteti, vorbitori de limbi straine, impartiti in departamente diferite – Pricing, Business Analysis, Sales, Hotel Co-ordination. O parte din ei au beneficiat deja de training-ul initial, muncesc deja si au preluat o parte din sarcinile colegilor lor din UK, drept pentru care echipa din Romania se extinde continuu.

Din acest motiv joburile lunii in turism vin de la Travco si Recrutare Turism luna aceasta. In acest moment Travco este in cautarea mai multor persoane pentru departamentele Business Analysis, Health & Safety si Hotel Co-ordination.

Daca vrei sa iti rezervi si tu un loc in echipa unuia dintre cei mai importanti wholesalers din piata aplica la unul din joburile de mai jos.

Hotel Co-ordinators, Bucuresti

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste limba engleza la nivel superior, cunoaste si a doua limba straina (rusa, turca, franceza, spaniola, italiana sau germana), stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Health & Safety Admin, Bucuresti 

Persoana potrivita cunoaste limba engleza foarte bine, are abilitati de comunicare, este o persoana organizata si lucreaza bine in echipa, poate invata lucruri noi si se poate adapta intr-un timp scurt. Reprezinta un avantaj experienta anterioara de lucru cu sistemele operationale hoteliere, iar buna cunoastere a programului Excel este obligatorie.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Business Analysis Executive, Bucuresti

Persoana cautata este absolventa de facultate, cunaoste foarte bine limba engleza, Microsoft Excel, are bune abilitati organizatorice, este atenta la detalii si are o atitudine prietenoasa. Reprezinta un avantaj sa fi detinut in trecut un post similar, insa acesta nu este un lucru definitoriu.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Bafta!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: jobjob in turismrecrutare turismspecialisti in turismTravcoturismturism market

Leave a Reply