Job-uri in turism: Bucuresti si Mamaia – aprilie 2016

credit foto: unsplash.com

Luna aprilie vine si ea cu job-uri interesante in industria turismului. Astfel, am vorbit cu partenerii nostri iar acestia pun la dispozitie urmatoarele job-uri in Bucuresti si Mamaia.

Job-uri in Bucuresti

Pricing Executives, Bucuresti – Recrutare Turism

Unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, cu birouri in UK, Germania, Spania, Italia, China, Australia, isi incepe activitatea in Bucuresti si cauta 6 persoane pentru postul de Pricing Executive.

Ce presupune acest lucru? Analiza contracte cu hotelierii integrati, organizare si update baza de date, legatura cu departamentele conexe din companie.

Nu este necesara experienta in turism. Detaliile jobului le gasesti aici.

Health & Safety Admin, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, o companie de turism de familie fondata in 1988 si care in 2015 a ajuns la o cifra de afaceri de peste 200 milioane de lire, o persoana potrivita pentru postul de Health & Safety Admin.

Persoana potrivita cunoaste limba engleza foarte bine, are abilitati de comunicare, poate invata lucruri noi si se poate adapta intr-un timp scurt. Reprezinta un avantaj experienta anterioara de lucru cu sistemele operationale hoteliere. Detaliile jobului le gasesti aici.

Agent turism, Bucuresti – Qualis Travel

Agentia de turism Qualis Travel, agentie cu activitate exclusiv online este in cautarea unei persoane pentru postul de Agent Turism.

Job-ul este unul part time(4 ore/zi) in primele 3 luni de zile cu posibilitatea schimabrii intr-un job full time dupa aceasta perioada. Totodata job-ul este unul flexibil din punct de vedere al prezentei in agentie, activitatea putand fi realizata si de la distanta.

Candidatul ideal este absolvent(a) de curs calificare agent de turism sau studii superioare de turism/profil economic, are  experienta in domeniu minim 2 ani, este o persoana deschisa, organizata, punctuala, activa si adaptabila la situatii noi, cunoaste limba engleza foarte bine atat in scris cat si in vorbit, are abilitati de comunicare excelente si personalitate deschisa pentru a relationa cu usurinta cu potentialii clienti. Totodata persoana cautata trebuie sa aiba cunostinte operare PC: Internet, Word, Excel, Outlook, Facebook , sisteme de rezervari specifice domeniului.

Afla mai multe detalii despre job si trimite CV-ul tau insotit de o fotografie pe adresa contact@qualistravel.ro

Receptioner, Bucuresti – Rembrandt Hotel

Hotel Rembrandt, un boutique hotel deschis acum 11 ani pe piata din Bucuresti in zona Centrului Istoric, cauta o persoana pentru pozitia de Receptioner (ture de zi si noapte). Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar este apreciata.

 Avand peste 10.000 de oaspeti cazati pana in prezent, preponderent straini din intreaga lume, Hotel Rembrandt are nevoie de cineva care stapaneste bine limba engleza, atat scris, cat si vorbit.

Daca iti doresti sa incepi o cariera in domeniul hotelier, vrei sa lucrezi intr-o echipa tanara si cu un program flexibil (15 zile/luna, in ture de zi si noapte), esti o persoana vesela si iti place sa comunici cu oamenii, atunci trimite CV-ul tau si scrisoarea de intentie in limba engleza pe adresa alina.buzea@rembrandt.ro.

Angajatorul ofera un salariu fix lunar, bonuri de masa, decont transport lunar, bonusuri in functie de implicarea ta.

Job-uri in Mamaia

Front Office Manager, Mamaia – Hotel Iaki 4*

Cunoscutul Hotel Iaki 4* din statiunea Mamaia cauta Front Office Manager.

Persoana potrivita are studii superioare si experienta relevanta pe o pozitie similara, are bune abilitati de comunicare si relationare, este o persoana cu initiativa, are abilitati de planificare, organizare, conducere si control a activitatii. Cunoaste limba engleza la nivel avansat, cunoaste sistemul Opera, are abilitati de a urmari sarcini si obiective multiple.

Afla mai multe detalii despre job si trimite CV-ul tau pe adresa daniela.ghenea@iaki.ro

Sous Chef, Mamaia – Hotel Iaki 4*

Hotel Iaki 4* cauta o persoana potrivita pentru postul de Sous Chef.

Persoana aleasa are experienta relevanta in domeniu (minim 3 ani), preferabil obtinuta in cadrul unui restaurant renumit sau in cadrul restaurantului unui hotel. Are abilitati de a lucra in echipa, abilitati organizatorice, de comunicare, relationare si negociere. Reprezinta un avantaj prezentarea unor recomandari, atestat sau diploma de absolvire a unei scoli in domeniu.

Afla mai multe detalii despre job si trimite CV-ul tau pe adresa daniela.ghenea@iaki.ro

Sef Sala Restaurant, Mamaia – Hotel Iaki 4*

Hotelul Iaki 4* dispune de 3 restaurante si cauta Sef Sala Restaurant.

Se cere experienta relavanta in doemniu (minim 1 an), cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, bune abilitati de comunicare, negociere, relationare cu oamenii si lucru in echipa. Persoana selectata va avea totodata bune abilitati organizatorice si va fi orientata catre rezultate.

Afla mai multe detalii despre job si trimite CV-ul tau pe adresa daniela.ghenea@iaki.ro

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuhotel iakiHotel Rembrandtjobjob-uri in turismreceptionerrecrutare turismspecialisti in turismturismturism market

Leave a Reply