Job-urile lunii in turism: Travco, Bucuresti – iulie 2016

credit foto: unsplash.com

logo TravcoA sosit timpul pentru noi vesti legate de job-urile lunare in turism.

Inca de la inceputul anului Travco a facut o multime de angajari pentru noul birou pe care l-a deschis in februarie in Bucuresti. Vestea buna este ca angajarile se fac in continuare, Travco inregistrand o crestere destul de mare de la sosirea pe piata din Romania.

Travco este unul dintre cei mai mari wholesalers din lume. Daca lucrezi in turism este imposibil sa nu fi auzit de ei pana acum.

La zi cu tot ceea ce inseamna tehnologie, Travco lucreaza cu mii de hoteluri si agentii de turism din intreaga lume. In februarie au deschis primul birou operational din Romania, in Bucuresti, headquarterul lor fiind la Londra.

Biroul Travco din Romania este acum 100% functional, cei de la Recrutare Turism & Training ocupandu-se de recrutarea personalului necesar.

Pana acum biroul Travco din Romania numara 25 de tineri isteti, vorbitori de limbi straine, impartiti in departamente diferite – Pricing, Business Analysis, Sales, Hotel Co-ordination. O parte din ei au beneficiat deja de training-ul initial, muncesc deja si au preluat o parte din sarcinile colegilor lor din UK, drept pentru care echipa din Romania se extinde continuu.

Cele 25 de persoane deja angajate la Travco au raspuns unui chestionar dupa primele luni de angajare si de aici reiese ca toti sunt extrem de multumiti de conditiile de lucru si de oportunitaile care li se ofera acolo, pe termen lung, inclusiv celor care s-au angajat fara experienta anterioara in turism.

Din acest motiv joburile lunii in turism vin de la Travco si Recrutare Turism luna aceasta. In acest moment Travco este in cautarea mai multor persoane pentru departamentele Business Analysis Executive, Pricing Executives, FIT Reservations Agents, FIT Reservations Supervisor.

FIT Reservations Agents, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, Travco – un wholesaler international, o persoana pentru postul FIT Reservations Agents in Bucuresti.

Persoana cautata are o experienta minima de 1 an de zile in domeniul turismului, este o persoana care stie sa lucreze in echipa, bine organizata si implicata in activitatea de zi cu zi, limba engleza la nivel Business este obligatorie, iar cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj (italiana, franceza, spaniola, portugheza).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

FIT Reservations Supervisor, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, Travco – un wholesaler international, o persoana pentru postul FIT Reservations Supervisor in Bucuresti.

Persoana cautata are o experienta de minim 3 ani in domeniul turismului, este o persoana bine organizata, are abilitati de customer service foarte bine dezvoltate, este vorbitoare de limba engleza la nivel superior (Business Level), cunoasterea limbilor franceza, spaniola sau portugheza reprezinta un avantaj.

Toate detaliile job-ului le gasesti aici.

Pricing Executives, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism

Travco, unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, cu birouri in UK, Germania, Spania, Italia, China, Australia, si-a inceput din februarie activitatea in Bucuresti si cauta mai multe persoane pentru postul de Pricing Executive.

Ce presupune acest lucru? Analiza contracte cu hotelierii integrati, organizare si update baza de date, legatura cu departamentele conexe din companie.

Nu este necesara experienta in turism. Detaliile jobului le gasesti aici.

Business Analysis Executive, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism

Persoana cautata este absolventa de facultate, cunoaste foarte bine limba engleza, Microsoft Excel, are bune abilitati organizatorice, este atenta la detalii si are o atitudine prietenoasa. Reprezinta un avantaj sa fi detinut in trecut un post similar, insa acesta nu este un lucru definitoriu.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismCarmina Nitescurecrutare turismspecialisti in turism

Leave a Reply