Job-urile lunii in turism: hotel co-ordinators, sales representative, ticketing agents, manager agentie – septembrie 2016

credit foto: unsplash.com

Sezonul de vara s-a incheiat si este timpul pentru schimbari noi in ceea ce priveste cariera in turism.

Astfel, daca vrei sa iti schimbi job-ul in perioada urmatoare si urmaresti sa intri in domeniul turismului sau sa iti continui cariera in acest sector, venim in intampinarea ta cu cateva propuneri de job-uri. Luna aceasta job-urile in turism vin de la Recrutare Turism & Training si avem recomandari pentru Bucuresti si Oradea.

Job-uri in Bucuresti

Hotel Co-ordinators, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, Travco, o persoana pentru postul Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste limba engleza fluent, si, in plus, cunoaste fluent si limba spaniola sau portugheza,  stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Sales Representative Romanian Market, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Cu mai mult de 10 ani pe piata Europeana, clientul pentru care Recrutare Turism face angajari ofera un sistem de rezervari foarte usor de folosit pentru rent a car, shared shuttles si autocare.

Produsul companiei este unul de top, asigura siguranta tranzactiilor pentru toate partile implicate si este disponibil real-time. Anul acesta compania deschide un centru operational in Romania si in prezent cauta o persoana pentru a fi Sales Representative. Persoana cautata trebuie sa aiba experienta in vanzari si sa cunoasca piata agentiilor de turism din Romania.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Amadeus Ticketing Agent (corporate), Bucuresti – Recrtutare Turism & Training

Clientul pentru care angajeaza Recrutare Turism & Training este o agentie specializata pe turism corporate, reprezentant al unui TMC international. Cu o fluctuatie mica de personal, compania cauta sa isi largeasca echipa de ticketing corporate.

Pentru postul de Amadeus Ticketing Agent se cauta o persoana cu studii superioare finalizate, cu o experienta de lucru cu sistemul Amadeus de 3-5 ani de zile (emiteri, reemiteri, refund bilete avion), cunoaterea unor sisteme de mid si backoffice, cunoasterea limbii engleze la nivel superior si experienta de lucru cu clientii corporate.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Worldspan Ticketing Agent, Bucuresti – Recrtutare Turism & Training

Recrutare Turism & training cauta spre angajare o persoana pentru postul “Worldspan Ticketing Agent” pentru clientul sau, o agentie de turism specializata in managementul calatoriilor de afaceri, acreditata IATA, ce ofera o gama variata de servicii complexe(bilete de avion, pachete turistice, organizari team building-uri, asigurari de calatorie, rent-a-car).

Candidatul ideal are studii superioare finalizate, cunoaste limba engleza la nivel superior, are o experienta de lucru de minim 3 ani de zile  in agentii acreditate IATA cu operare in GDS Worldspan (alternativ Amadeus) si o experienta de lucru direct cu clientul (persoane fizice dar si clienti corporate).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Oradea

Manager de Agentie, Oradea – Recrutare Turism & Training

Unul dintre cele mai importante branduri de turism isi intareste pozitia in piata. Aflata pe o panta ascendenta continua, compania continua procesul amplu de dezvoltare prin recrutarea de oameni calificati, profesionisti.

In prezent comania cauta o persoana potrivita pentru postul de Manager de Agentie de Turism in Oradea. Persoana cautata are studiile superioare finalizate (de preferat geografie/turism), are o experienta de minim 3 ani pe o pozitie similara, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei, inclusiv pe cele de ticketing (Worldspan, Amadeus), are bune abilitati de vanzare si negociere si abilitati de coordonare si motivare a echipei.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismjobjob in turismjoburile luniirecrutarerecrutare turism

Leave a Reply