Job-urile lunii in turism: august 2016

credit foto: unsplash.com

O zicala romaneasca spune ca “iarna iti faci car si vara sanie”. Si, pe buna dreptate! Ce ar fi sa te gandesti de acum la ce vei face mai departe in cariera ta?

Job-urile pe care e recomandam luna aceasta vin de la Recrutare Turism & Training si sunt urmatoarele:

Destination Manager, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, un touroperator international cu birou in Bucuresti, o persoana pentru postul Destination Manager.

Persoana cautata se va ocupa de doua piete, Romania si Bulgaria. Pentru a fi selectat trebuie sa cunosti foarte bine piata din Romania din punct de vedere baza materiala, activitati si alte servicii. Persoana selectata va intra intr-o echipa internationala, va avea ghizi in subordine si, in timp, va putea migra si catre alte piete.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Senior Accountant, Bucuresti – Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, o agentie de turism afiliata unei companii high tech ce detine si un lant hotelier, o persoana pentru postul “Senior Accountant”. Postul este echivalent cu “Head of Finance(Head if Accounant)” din agentiile de turism din Romania iar persoana cautata trebuie sa aiba o experienta vasta in contabilitate/finante agentie de turism (de preferat IATA). Persoana angajata va avea o remuneratie proportionaal cu responsabilitatile, peste media pietei.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Sales Representative Romanian Market, Bucuresti – Recrutare Turism

Cu mai mult de 10 ani pe piata Europeana, clientul pentru care Recrutare Turism face angajari ofera un sistem de rezervari foarte usor de folosit pentru rent a car, shared shuttles si autocare.

Produsul companiei este unul de top, asigura siguranta tranzactiilor pentru toate partile implicate si este disponibil real-time. Anul acesta compania deschide un centru operational in Romania si in prezent cauta o persoana pentru a fi Sales Representative. Persoana cautata trebuie sa aiba experienta in vanzari si sa cunoasca piata agentiilor de turism din Romania.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Co-ordinators, Bucuresti – TRAVCO prin Recrutare Turism

Recrutare Turism cauta pentru clientul sau, Travco, o persoana pentru postul Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste limba engleza la nivel superior, si, in plus, cunoaste si a doua limba straina (portugheza, spaniola, rusa sau  italiana), stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: job in turismspecialisti in turism

Leave a Reply