Job-urile lunii in turism: octombrie 2017

credit foto: unsplash.com

Se spune ca toamna se numara “bobocii”. Ei bine, in turism toamna se numara job-urile in turism.

Job-urile pe care le recomandam luna aceasta sunt:

Job-uri in Bucuresti

Centru operational (accent pe limbi straine)

Hotel Coordinator for the French Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator for the French Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limba Engleza si Franceza.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinators for the Spanish Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators for the Spanish Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limbile Engleza si Spaniola.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

2 Sales Ledger Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international fondat in Marea Britanie in 1988, doua persoane pentru postul de Sales Ledger Executive.

Persoanele cautate trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, sa se tina de deadline-uri, sa fie atent la detalii, sa cunoasca bine limbile Engleza si Spaniola.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri corporate

Agent ticketing corporate, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism cu cifra de afaceri de peste 10 milioane euro/an, specializata pe segmentele corporate si afiliata unui TMC international, un Agent Ticketing, cu experienta relevanta in sistemul Amadeus, care sa poata faca fata oricarei solicitari primite din partea clientilor corporate pe care ii va avea in portofoliu.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, diploma Amadeus, diploma IATA (constituie avantaj), experienta de 3-5 ani ca si agent ticketing in utilizarea sistemului Amadeus, cunoaste limba engleza la nivel avansat, experienta de lucru cu clienti corporate, capacitate foarte buna de comunicare si relationare, abilitati de vanzare si negociere.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant turism corporate, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru cel mai nou client al lor, agentie de turism, cu 15 ani experienta, specializata atat pe segmentul corporate (servicii cazare, bilete avion, transferuri, organizari evenimente, organizari incentive trips), cat si pe turismul dedicat segmentului leisure (atat pentru cereri personale cat si pentru cereri de grup, circuite , vacante destinate angajatilor clientului), o persoana pentru postul de Consultant turism corporate.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, are 3-5 ani experienta pe o pozitie asemanatoare, cunoaste limba engleza la nivel conversational, are experienta basic in utilizarea sistemului Amadeus, este orientata spre client.

Beneficii: 3000 – 4000 leinet + bonuri de masa, plata orelor suplimentare, training si cursuri de specialitate.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in departamente de Productie

Leisure Product Manager, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, afiliat unei retele din peste 60 de tari, ce acopera toate nevoile unui client, fie el de leisure sau corporate, o persoana pentru postul de Leisure Product Manager.

Persoana cautata are experienta 2 ani pe o pozitie similara (creare pachete sau vanzare pachete turistice externe), cunoaste limba engleza nivel conversational, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent Productie Exotice, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru unul din clientii sai, o persoana pentru postul de Agent Productie Exotice. Cu o varietate in crestere a pachetelor de vacanta, clientul lor deruleaza cu succes programe in cele mai indepartate si exotice destinatii, oferind servicii complexe, de inalta clasa, avand la baza parteneriate solide, de lunga durata cu cei mai mari tur operatori din lume care intaresc garantia calitatii serviciilor.

Se cer: minimum 3 ani experienta in vanzari / derulare de pachete / circuite turistice (preferabil, exotice), studiile/Cursurile de profil si experienta pot reprezenta un avantaj, dar nu sunt obligatorii, experienta pe operational reprezinta avantaj, limba engleza la nivel conversational.

Beneficii: salariu 3000lei, declarat in conditii legale, training, participare infotrip-uri.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in departamente de incoming

Senior Incoming Travel Consultant, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, afiliat unei retele din peste 60 de tari, acopera toate nevoile unui client, fie el de leisure sau corporate, o persoana pentru postul de Senior Incoming Travel Consultant.  Acesta este unul dintre cei mai apreciati clienti de catre furnizorii din industrie (wholesaleri, hoteluri, GDS uri etc), datorita seriozitatii platilor, sistemului de lucru si a pregatirii angajatilor cu care acestia intra in contact.

Persoana cautata are studii medii sau superioare – studiile/cursurile de specialitate reprezinta avantaj, experienta mininum 3 ani pe o pozitie similara, cunoaste limba Engleza la nivel conversational, are cunostinte temeinice despre geografia Romaniei, are experienta in utilizarea sistemelor de rezervari specifice (reprezinta avantaj), cunoasterea limbii germane reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului sunt aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply