Job-urile lunii in turism: februarie 2018

credit foto: unsplash.com

Luna februarie se anunta a fi foarte generoasa in ceea ce priveste cariera in turism. Mai jos gasesti propunerile noastre de joburi in aceasta luna.

Job-uri in Bucuresti

Specialist Departament Productie (Turcia), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, una din cele mai importante agentii touroperatoare cu experienta de 20 ani in piata si acreditata IATA, o persoana pentru postul Specialist Departament Productie.

Persoana cautata are minim 2 ani experienta in crearea pachetelor turistice si/sau in relatia cu agentiile revanzatoare, are cunostinte PC, internet si pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), dovedeste o usurinta in abordarea proceselor de vanzare si negociere, are abilitati de comunicare, este orientat spre client si inovatie, are o atitudine pozitiva si este atenta la detalii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Specialist Departament Circuite, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, una din cele mai importante agentii touroperatoare cu experienta de 20 ani in piata si acreditata IATA, 2 persoane pentru programele clasice si o persoana pentru programe exotice.

Persoanele cautate au minim 1 an experienta in crearea pachetelor turistice si/sau in relatia cu agentiile revanzatoare, au cunostinte PC, internet si pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), dovedesc o usurinta in abordarea proceselor de vanzare si negociere, au abilitati de comunicare, sunt orientate spre client si inovatie, au o atitudine pozitiva si sunt atenta la detalii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent turism extern (corporate), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un TMC (Travel Management Company), o persoana pentru postul de Agent turism extern corporate.

Se cere exterienta de  minim 1 an pe o pozitie similara, studii superioare finalizate, cunoasterea limbii engleza la nivel avansat, cunoasterea sistemelor de rezervari hoteliere sau si a produselor aditionale (transferuri, rent a car), orientare spre client, excelenta comunicare cu clientii/companiile.

Se ofera salariu net de 2500 – 2700 lei.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinator with Arabian/Thai, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators with Arabian/Thai.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca limba Engleza la nivel avansat si una din limbile araba sau thailandeza la nivel conversational, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant turism back-office (touroperatori germani), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, una din primele agentii acreditate Dertour in Romania, o persoana pentru postul de Consultant turism back-office.

Persoana cautata are experienta de lucru cu agentiile revanzatoare, cunoaste bine mastile touroperatorilor germani (Amadeus Tours & Bistro), cunoaste bine sistemele de rezervari ale wholesalerilor (Travco, Hotelbeds, Special Tour, etc), este o persoana flexibila careia ii place sa lucreze in echipa.

Salatiul oferit este fix 2500 – 3000 ron/luna iar programul de lucru este 09:30 – 18:30 de luni pana vineri.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Accounts Payable Clerk, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa angajeze pentru clientul lor, o persoana pentru postul Accounts Payable Clerk.

Persoana cautata trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa aiba bune abilitati de organizare si comunicare si o experienta de lucru de minim  6 luni.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Incoming Travel Agent, Bucuresti – Travel Maker

Agentia de turism Travel Maker cauta o persoana pentru postul Incoming Travel Agent.

Candidatul ideal are 1 an experienta de lucru in turism, abilitati de comunicare si customer service, cunoaste foarte bine Romania ca si destinatie turistica (regiuni, atractii principale, etc), cunoaste bine limba engleza, o alta limba straina reprezentand avantaj; lucreaza bine cu word, excel, email si Internet.

Detaliile job-ului le gasesti aici. Cv-ul poate fi trimis pe email dan.penciu@travelmaker.ro

Travel Consultant, Bucuresti – Paralela 45 Experience Colentina

Agentia de turism Paralela 45 Experience – Colentina (franciza a Paralela 45) cauta o persoana pentru postul de Travel Consultant.

Postul este unul full time iar persoana cautata trebuie sa fie pasionata de turism, sa doreasca sa invete lucruri noi si, pe cat posibil sa aiba o experienta minima in turism. Totodata persoana cautata are studii medii sau superioare, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei, cunoaste foarte bine limba engleza, are cunostinte de operare PC si ii place sa lucreze in echipa.

Programul de lucru este de luni pana vineri, se ofera salariu competitiv plus bonusuri din vanzari si posibilitatea de a calatori in infotripuri.

CV-ul poate fi trimis pe adresa colentina@paralela45.ro

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turismTravel Maker

Leave a Reply