Vino la lansarea Biz Digital Report 2018 – Social Media Summit

sms bucuresti 2018

De 8 ani incoace Revista Biz sustine cu succes conferinta “Social Media Summit” iar in ultimii 4 ani m-am bucurat sa fiu in sala la acest eveniment.

Anul acesta nu face exceptie asa ca pe 28 februarie 2018 la ora 9 stii inca de pe acum unde ma gasesti. Ma gandesc ca poate ne vedem chiar acolo, in sala de eveniment pentru ca social media devine o realitate din ce in ce mai clara si in continua schimbare a vietii noastre.

Evenimentul are loc in Bucuresti la Arcub Gabroveni si se anunta a fi si util si interesant. Te poti inscrie aici.

Cui Se Adreseaza Evenimentul Si De Ce Sa Vii?

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari. Pe scurt, tuturor celor care se ocupa activ de comunicarea unui brand sau a unei companii. Noi in turism avem nevoie de comunicare mai mult decat credem asa ca orice informatie pe care o aflam de la oameni reprezentativi din bransa este binevenita.

In cadrul acestei editii a Social Media Summit se vor da exemple dintre cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale, se vor dezbate cele mai bune campanii din ultimul an si se prezenta tendintele anului 2018.

Cei mai influenti oameni din online si comunicare te asteapta sa participi la o experienta de invatare completata cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si networking. Lista speakerilor editiei din 2018 o gasesti aici.

Ca si anul trecut, organizatorii au pregatit un material in exclusivitate: lansarea “Biz Digital Report 2018″

 

Program

Programul evenimentului este impartit in 4 sectiuni:

  1. Provocarile din Social media in 2018

Intr-o perioada de suprasaturare si supraexpunere la avalanse de continut online, afla care sunt cele mai eficiente metode prin care brandurile isi pot face cunoscute mesajele si pot ajunge mai aproape de consumatori. Cum potenteaza social media impactul campaniilor si cum integrezi in mod inteligent tehnologia in strategia de marketing a anului 2018? Nu ai inclus video-ul in strategia de marketing? Nu ai măsurat inca impactul continutului vizual asupra notorietatii si vanzarilor companiei tale? Afla de ce anume ai nevoie pentru a transforma continutul video din cheltuiala in investitie cu rezultate pe termen lung.

   2. Dezbatere: Blogger Generalist versus Blogger Specializat

Dezbaterea referitoare la audienta “bulk” versus audienta specializata moderata de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer Maastricht School of Management România.

Dezbaterea se va desfasura dupa regulile competitiilor de formal debate.

Elemente de luat in calcul: o tema relevanta si pasionanta, doua echipe bine pregatite sa ii bombardeze pe ceilalti cu argumente si contra-argumente, un cronometru pentru fiecare discurs.

   3. LANSARE BIZ DIGITAL REPORT 2018 – va fi evenimentul mult asteptat al zilei.

Biz Digital Report 2018 include:

  • Cele mai importante agentii de digital din România
  • Tendinte si evoluții ale pietei de digital
  • Liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera
  • Top cei mai urmariti vloggeri
  • Top conturi de Instagram
  • Top bloggeri cu care au colaborat agentiile
  • Domeniile in care s-au facut cele mai multe campanii in 2017
  • Bloggerii cei mai prezenti in campaniile din 2017
  • Cele mai importante campanii din 2017

    4. Instagram for Business

In acest moment Instagram este cea mai mare platforma de mobile visual storytelling si a ajuns una dintre cele mai folosite retele de social media in departamentele de marketing si digital ale celor mai mari branduri globale. Cum pot folosi brandurile aceasta platforma si cine va castiga jocul Instagram in România? Despre asta va vorbi Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack

Inscrierile pentru participarea la Social Media Summit sunt deschise si gasesti detalii aici.

Afla noutatile online urmarind hastagul #smsbucuresti2018 si evenimentul de pe Facebook. Si, bineinteles, astept sa ne vedem in sala la eveniment!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: marketing si comunicare in turismsocial media in turismsocial media summitspecialisti in turism

Leave a Reply