Job-urile lunii in turism: Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tulcea – iunie 2017

Sezonul de vara a inceput, insa asta nu inseamna ca luam pauza de la sectiunea dedicata job-urilor in turism. Asadar, jo-urile pe care le recomandam luna aceasta sunt in Bucuresti, Cluj si Sibiu.

Job-uri in Bucuresti

Hotel Co-ordinator with Italian, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, 3 persoane pentru postul de Hotel Co-ordinator.

Se cauta persoane cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste fluent limba italiana (in special) si limba engleza, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Cluj si Sibiu

Senior Events Coordinator, Cluj si Sibiu – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, agentie corporate afiliata unui TMC international, sa mareasca echipa dedicata turismului de afaceri din sediile din tara: CLUJ si SIBIU. Agentia este audidata regulat si va ofera un mediu de lucru corect din toate punctele de vedere.

Daca ai experienta in organizare de evenimnete, cunosti foate bine Romania ca si destinatie business si esti deschis la deplasari in interes de serviciu, poti aplica acum la acest job. Se cere experienta de minim 3 ani pe o pozitie similara in organizare evenimente sau 3 ani ca si agent de turism intern intr-o agentie de turism.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Tulcea

Agent de turism, Tulcea

Agentie de turism cu experienta in piata de peste 10 ani cauta o persoana pentru postul de “Agent de turism”.

Persoana cautata stapaneste bine limba engleza, este un bun psiholog, negociator si comunicator. Persoana potrivita este apta sa gestioneze fluxul de informatii si sa le clasifice astfel incat sa poata atinge performanta in vanzari, a lucrat in industria turismului dar inca nu este incadrat intr-un sablon ci are mintea deschisa pentru noi abordari in turism. Constitutie avantaje bunele cunostinte de operare calculator si cultura generala.

CV-ul poate fi trimis pe adresa contact.travelexpert@gmail.com

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : job in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response