Turism Market Insider: Episodul 29 – Austria, destinatie de vara (interviu Oana Ruxandra Pop)

Austria este cunoscuta ca si “destinatie de schi” insa aceasta este mai mult decat pregatita pentru toate sezoanele. Iar sezonul de vara este cel care beneficiaza de cele mai multe tipuri de activitati pentru toti cei care isi doresc sa descopere un tip de vacanta activ.

Astazi stam de vorba cu Oana Ruxandra Pop din partea Oficiului de Turism al Austriei despre Austria ca si destinatie de vara.

Interviul include:

  • atuurile Austriei ca si destinatie de vara
  • scurta analiza a numarului de turisti care ajung in Austria pe perioada verii dar si a iernii
  • o trecere in revista a activitatilor pe care le poti face vara in Austria si a destinatiilor preferate de turistii care ajung aici vara – lista este destul de amanuntita insa mentionez aici ca Austria este potrivita atat pentru cei care cauta o vacanta de tipul “sun & beach”, o vacanta activa (biking, hiking, trekking, sporturi de apa, parcuri de aventura), o vacanta la spa
  • o trecere in revista a destinatiilor de city break preferate de vizitatori
  • o descriere destul de amanuntita a Vienei ca si destinatie turistica. Anul 2017 fiind an aniversar (se implinesc 300 de ani de la nasterea Mariei Theresa) in Viena au loc tot felul de evenimente speciale legate de aceasta ocazie (asta pe langa activitatile care aveau oricum loc in Viena).
  • care este perioada cea mai potrivita (ca si numar de zile) pe care sa o petreci in Austria pentru a te bucura de cat mai multe activitati si care este segmentul de public careia i se adreseaza Austria ca si destinatie

Ia-ti o cafea si 20 de minute pentru a asculta interviul pentru ca merita din plin. Austria este un exemplu in ceea ce priveste o destinatie pregatita 100% pentru turisti in toate cele 4 sezoane si, daca inca nu ii cunosti potentialul de vara ai acum ocazia sa afli o multime de lucruri care pe langa faptul ca te vor convinge si pe tine sa mergi in Austria vara, te vor face sa recomanzi destinatia tuturor celor care cauta locuri noi cu multe tipuri de activitati pentru a-si petrece vacanta.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com. Multumim Austria.info pentru gazduire.
Tags : Carmina Nitescuspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response