Job-urile lunii în turism: noiembrie 2023

Luna noiembrie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Oradea și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Agent de turism (Front office), Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent de turism (front office) în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, cunoaște sistemele de rezervări specifice și produsele turistice externe, este ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de integrat în echipa.

Se lucrează de luni până vineri, interval orar 09-18.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training, infotripuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

NOU! Hotel Contractor (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator ce oferă soluții pentru grupuri și tarife FIT pentru distribuție hotelieră în Europa, 10 persoane pentru postul Hotel Contractor.

În prezent compania caută 10 persoane pentru a mari departamentul FIT. Dacă ai bune abilități de necociere și experiență în turism, aceasta ar putea fi oportunitatea potrivită pentru tine.

Persoana căutată are bune abilități de necociere și abilitatea de a interacționa cu persoane de decizie din domeniul hotelier precum și cu proprietarii, abilități excelente de comunicare în limba engleză (obligatoriu), cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă un plus (franceză, germană, italiană, portugheză, olandeză), experiența în contractare hoeliera reprezintă avantaj.

Programul este de luni până vineri de la 9 la 18. Se lucrează de la birou în fiecare miercuri și alte 2 zile din săptămână, în restul zilelor se poate lucra de acasă.

Postul necesită disponibilitatea de a călători pentru întâlniri cu hotelierii în întreaga Europă.

Se oferă salariu bazat pe experienata, tichete de masă și asigurare medicală privată (Medlife)

Detaliile job-ului le găsești aici.

Chief Accountant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una dintre cele mai mari OTA-uri din Europa, o persoană pentru postul Chief Accountant.

Persoana căutată are experiență în industria de turism (de preferat) și este membru CECCAR.

Se oferă salariu 10 000 ron net, bazat pe experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism dinamică, cu o imagine apreciată în piața de turism, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoană căutată are experiență de lucru în vânzarea de pachete prin touroperator români, experiență cu sistemele de rezervări HotelCon și GoGlobal.

Se oferă salariu de la 5000 ron net, în funcție de experiență, + bonusuri + bonuri de masă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Luxury Travel Agent, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism inovatoare în nișa turism de lux, o persoană pentru postul Luxury Travel Agent.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate – studiile de specialitate și/sau cursurile de profil reprezintă avantaj, cunoaște limba engleză, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice.

Se lucrează de luni până vineri, interval orar 09-18.

Se oferă salariu 6000 ron, negociabil în funcție de experiență și comision din vânzări.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Product manager (incoming Spania) București – RTT România 
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, DMC specializat pe piețe externe, o persoană pentru postul Product Manager (incoming Spania).

Persoana căutată trebuie să fie foarte bine organizată (fiind o activitate care implică multă documentație), cunoaste limba spaniolă la perfecție (scris si vorbit), este creativă, determinată, dedicată, comunicativă, are cunoștințe temeinice de geografie. Experiența în această activitate este un plus, dar nu este obligatorie.

Salatiu oferit +/- 5000 ron net + bonuri de masă + bonus.

Program: 10:00-18:00, de luni până vineri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (subagenti), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism acreditată IATA, cu peste 20 de ani experiență pe piață, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în utilizarea sistemelor GDS AMadeus și/sau Travelport (Galileo, Worldspan), să aibă capacitate de lucru în echipa, abilități de comunicare, abilități operare calculator (word, excel, email, internet).

Se oferă salariu competitiv + 6000 ron net + bonuri de masă, plata orelor suplimentare.

Programul de lucru este de luni până vineri de la 09:00-18:00. Există și serviciul de urgență (în afară oferlor de program + weekend) . Tură de urgență se plătește suplimentar (500 ron net, declarați în condiții legale) și se oferă o zi liberă în plus. Rotația este o dată la 5-6 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist Marketing Digital, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism specializată pe turism de afaceri, o persoană pentru postul Specialist Marketing Digital.

Persoană căutată trebuie să aibă experientă demonstrată în marketing digital (de preferat într-un domeniu similar sau într-o agenție de marketing digital), să aibă cunoștințe solide în domeniul strategiilor și tacticii de marketing online, inclusiv PPC, SEO, marketing de conținut, publicitate socială; să aibă abilități excelente de analiză și capacitatea de a interpreta datele de marketing pentru a identifica tendințe și oportunități de îmbunătățire a performanței, să aibă cunoștințe avansate de utilizare a platformelor de publicitate online, cum ar fi Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads etc, să aibă experiență în utilizarea instrumentelor de analiză web, cum ar fi Google Analytics, pentru monitorizarea și raportarea rezultatelor, să aibă abilități de comunicare și scriere excelente, capacitatea de a lucra în echipă și de a colabora cu diverse departamente interne, să fie atentă la detalii și orientată către rezultate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Oradea

Agent de turism, Oradea– RTT România 
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani de activitate în care au acumulat un portofoliu de clienți ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o minimă experiență în turism, să fie orientată către client, rezultate și dezvoltare continuă, să aibă bune abilități de comunicare și atenție la detalii, trebuie să cunoască sistemele de rezervări și destinații.

Salariul este peste media pieței + comisioane transparente. Se lucrează de luni până vineri în intervalul orar 09:00 -17:30.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Agent de turism B2B, remote – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una din primele agenții de turism touroperatoare din România ce oferă servicii tailor made, o persoană pentru postul Agent de turism B2B.

Persoana căutată are experiență cel puțîn 2 ani în turism sau domenii conexe, preferabil în vânzări B2B, cunoaște industria turismului, a destinațiilor și a produselor turistice, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice domeniului precum și cunoștințe de operare calculator, are excelente abilități de comunicare și negociere, se exprimă cu ușurință în română și engleză (oral și scris).

Salariul se va negocia cu fiecare persoană în parte însă va fi unul corect, corelat cu nevoile financiare actuale. Poți locui în orice oraș, deci poți face jobul remote. Dacă ești în București, poți lucra de la sediul agenției.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Area Sales Manager(Reseller), București, remote – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator activ in peste 40 de destinații, o persoană pentru postul Area Sales Manager.

Persoana căutată are experiență în domeniul turismului (obligatoriu), are un tip de personalitate sociabilă și rezistenta la stres, este orientată spre rezultate, are abilități de lucru în echipă, cunoaște limba engleză. Permisul de conducere este obligatoriu.

Se oferă salariu competitiv, mașină de servicu, posibilitate de lucru remote, bilete de avion pe curse proprii, reduceri la pachete de vacanță.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : agent de turismagentie de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response