Job-urile lunii în turism: iunie 2023

Luna iunie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Constanța, Ploiești și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Reservations Supervisor, Constanta – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort de 4* in Olimp, cu SPA, o persoană pentru postul Reservations Supervisor.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență anterioară pe o poziție similară, cunoașterea oricărui sistem de gestiune hotelieră este obligatorie, cunoașterea sistemului Protel reprezintă avantaj.

Salariul este 4500 – 5000 ron net, în funcție de experiență. Contractul se încheie pe perioada nedeterminată, întrucât hotelul este deschis pe tot timpul anului. Se oferă mese și cazare în cadrul hotelului și transport pentru cei care locuiesc în zonă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în București

Events Coordinator, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie ce se ocupa cu turismul de business, o persoană pentru postul Events Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o agenție de turism, abilități excepționale de vorbire și scriere, experiență în oferirea de customer service exemplar, abilități de organizare și time management, abilitatea de a planifică și implementa în condiții de deadlineuri scurte.

Se oferă salariu +/- 5000 ron NET/luna (până la 6000 ron net pentru o experiență remarcabilă).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Assistant Event Associate, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate afiliata global, o persoană pentru postul Assistant Event Associate.

Persoana căutată este juniror/entry level în domeniu dar cu minim 1-2 ani de experiență de lucru (experiență poate fi de secretariat, logistică, call center etc), să aibă atenție la detalii, gândire analitică, să cunoască limba engleză la nivel mediu/bine, să cunoasaca MS Outlook, MS Excel, MS Word.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, însă nu va fi mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Reservation Specialist (back office), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie internațională, lider în ospitalitate, ce deschide un birou în România, o persoană pentru postul Reservation Specialist (back office).

Persoana căutată are abilități organizaționale și este problem – solving, este atentă la detalii, are abilități de multitasking și prioritizare, are excelente abilități de customer service, este răbdătoare și flexibilă, cunoaște și vorbește bine limba engleză, cunoaște Microsoft office, are cunoștințe și exeperiența în industria de turism.

Postul este unul ce necesită prezența la birou. Se oferă angajare cu carte de muncă, condiții de muncă confortabile, discounturi speciale la cazare în cadrul grupului, bonusuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Country Manager Romania & Bulgaria, București – RTT România
(Freelance)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de companii de online travel situat în SUA, o persoană pentru postul Country Manager Romania & Bulgaria.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în conducerea unei echipe (sales manager, account manager), experiență profesională în industria de turism, înțelegere a turismului și a principalelor sisteme de rezervări, abilități de comunicare excelente, abilități de management și organizare, vorbește fluent limba română și engleză.

Se oferă salariu competitiv, oportunități în carieră și oportunități de învățare, muncă remote și program flexibul, discounturi la hoteluri și alte servicii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality Analyst (Airline Customer Service), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză (cunoașterea limbii italiene sau germană la nivel avansat reprezintă avantaj), are minim 6 luni experiență în BPO, Quality Assurance sau Audit, experenta în industria de turism/ospitalitate reprezintă avantaj, are abilități de lucru în echipă, are excelente abilități de ascultare, atenție la detalii.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunități în carieră într-o echipa internațională, beneficii (asigurare medicală, bonuri de masă, indemnizație de transport, indemnizație Work from office, al treisprezecelea salariu).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Princing & inventory Executive, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler globar, o persoană pentru postul Pricing & inventory Executive.

Persoana căutată are experienta administrativa, este meticuloasa si are atentie la detalii, are abilitati de intelegere in ceea ce priveste priveste profitul/pierderea, are bune abilitati de comunicare si de organizare, abilitati de a a lucra cu deadlineuri.

Se ofera salariu 3400 ron/luna net, bonuri de masa si asigurare medicala privata.

Programul de lucru este flexibil, de luni pana vineri, 3 zile de la birou si 2 de acasa.

Detaliile job-ului le găsești aici. Cei interesati sunt rugati sa aplice cu CV in limba engleza.

 

Job-uri în Cluj

Marketing specialist, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism parte a unui grup de companii, o persoană pentru postul Marketing Specialist.

Persoana căutată trebuie să aiba experiență în Marketing de cel puțin 2 ani, experiență dovedită în a gestiona conturi de social media și websiteuri, cunoștințe solide de Google Analytics, abilități de design și de a crea materiale de marketing/publicații.

Salariu oferit: +/- 5000 ron net.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Corporate Travel Agent, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism full service, o persoană pentru postul Corporate Travel Agent.

Persoana căutată trebuie să aiba experiență în domeniu de cel puțin 4 ani, studii superioare și specializare în turism si ticketing, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat (fluent), capacități de time management, planificare și urmărirea finalizarii taskurilor, abilități remarcabile de comunicare și usurință in stabilirea relațiilor interumane, cunoștințe solide de sisteme de rezervări si operare PC. Salariul se negociază în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism back office, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 având că principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, o persoană pentru postul Agent turism back office.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate (de preferat în domeniul Geografie/Turism), experiență de minim 2 ani (de preferat într-o agenție touroperatoare în zona de achiziții/contractare), să cunoască limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de touroperare chartere, atitudine deschisă, experiență în gestionarea și negocierea contractelor, orientare spre învățare și dezvoltare continuă, consecvență în atingerea obiectivelor, abilități de comunicare și negociere, capacitate de analiză, planificare și urmărirea finalizării unei sarcini profesionale, experiență de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj

Se oferă: salariu 4000 lei net + beneficii (inclusiv grilă de bonusare), vacanțe cu tarife reduse pentru angajați, oportunitatea de promovare în cadrul firmei, activități de dezvoltare profesională și personală.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:30.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Constanța

Agent ticketing (IATA), Constanța –  RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o agenție de turism ce se află în piață de peste 20 de ani, o persoană pentru postul Agent Ticketing (IATA).

Dacă ai experiență în ticketing, cunoști bine sistemul Amadeus, de preferat să fi lucrat în agenție IATĂ, te poți alătură unei echipe stabile și primitoare. vei fi remunerat pe măsură experienței și a motivației tale, primind peste salariul fix un bonus lunar super atrăgător.

Persoana căutată trebuie să aibă minimum un an experiență în utilizarea sistemului de rezervări Amadeus.
Salariul se negociază în funcție de experiență. Se adaugă bonus lunar, facilități la achiziționarea de servicii de călătorie.

Se lucrează de luni până vineri, program flexibil.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Ploiești

Agent de turism, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată are 3 ani experiență în agenție de turism, cunoaște limba engleză (avansat), iar o altă limba străină reprezintă avantaj, are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), are cunoștințe generale de turism/destinații/produse, are o atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltare personală, are dorința de a lucra in echipa, abilități de vânzare, comunicare și planificare; deține permis de conducere categoria B.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

 

Agent ticketing, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate si leisurie cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil, o persoană pentru postul Agent ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 1 experiență într-o agenție de tursm cu activitate de ticketing, să cunoască limba engleză la nivel mediu, cunoștințe minime de Amadeus.

Program de luni până vineri de la 09:00 la 17:00. Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, plata orelor suplimentare dacă este cazul și o grilă de comisionare procent garantat din comisionul realizat.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Reservation Clerk, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort de 4* din Olimp, cu SPA, o persoană pentru postul Hotel Reservation Clerk.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență în utilizarea unui sistem de gestiune hotelieră (de preferat Protel), experiență în lucrul cu clienții, capacitatea de a comunica corect verbal și în scris, capacitatea de a te organiza singur și de a-ți stabili prioritățile de lucru.

Se oferă contract pe perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire, salariu fix +/-4000 de lei brut.

Pentru cei care își doresc relocare în resort, se oferă cazare și masă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismagentie de turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response