Job-urile lunii în turism: iulie 2023

Luna iulie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Ploiești, Timișoara și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Agent de turism, Cluj – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 cu un portofoliu de clienți ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă minimum 2 ani experiență în domeniu, să cunoască sistemele de rezervări uzuale pentru cazări, bilete de avion low cost, plus cele ale tur operatorilor români pentru destinațiile de tip charter.

Salariul este 4000 de lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe, fără target).

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în București

Business Development Manager, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani de activitate, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și atenție la detalii. Se lucrează luni – vineri ora 09:00 – 17:30.

Se oferă salariu net + comision procentual garantat, posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism corporate, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism, o persoană pentru postul Agent turism corporate.

Persoana căutată are studii superioare finalizate (specializarea turism reprezintă avantaj), experiență minim 3 ani în agenție de turism, cunoaște limba engleză – nivel avansat, are cunoștințe legate de baza materială din România, o atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltarea personală, dorința de a lucra în echipa, abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, ablitati de comunicare și planificare, disponibilitate de deplasare, deține permis de conducere categoria B (reprezintă un avantaj).

Se oferă salariu: 4500 -5000 de lei net în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator specializat pe incoming, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată cunoaște limba engleză nivel avansat, are experiență minimă într-o agenție de turism de incoming (operațional sau contractare), are o bună capacitate de organizare și planificare, bune abilități de comunicare.

Se oferă salariu extrem de competitiv, în funcție de experiență.

Program: 09:00-18:00 de luni până vineri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist Marketing Digital, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism specializată în turism de afaceri, o persoană pentru postul Specialist Marketing Digital.

Persoana căutată are experiență demonstrată în marketing digital (de preferat într-un domeniu similar sau într-o agenție de marketing digital), are cunoștințe solide în domeniul strategiilor și tacticii de marketing online, inclusiv PPC, SEO, marketing de conținut, publicitate socială, are abilități excelente de analiză și capacitatea de a interpreta datele de marketing pentru a identifica tendințe și oportunități de îmbunătățire a performanței, are cunoștințe avansate de utilizare a platformelor de publicitate online, cum ar fi Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, are experiență în utilizarea instrumentelor de analiză web, cum ar fi Google Analytics, pentru monitorizarea și raportarea rezultatelor, are abilități de comunicare și scriere excelente, capacitatea de a lucra în echipă și de a colabora cu diverse departamente interne, este atentă la detalii și orientată către rezultate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contabil junior, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism afiliata unui grup de firme din domeniul financiar, o persoană pentru postul Contabil Jurior.

Persoană căutată are experiență pe o poziție în care să fi avut responsabilități legate de zona de financiar, are studii de specialitate, este apreciată motivația și dorința de a învață.

Salariul este de 4000 de lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Events Coordinator, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie ce se ocupa cu turismul de business, o persoană pentru postul Events Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o agenție de turism, abilități excepționale de vorbire și scriere, experiență în oferirea de customer service exemplar, abilități de organizare și time management, abilitatea de a planifică și implementa în condiții de deadlineuri scurte.

Se oferă salariu +/- 5000 ron NET/luna (până la 6000 ron net pentru o experiență remarcabilă).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Assistant Event Associate, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate afiliata global, o persoană pentru postul Assistant Event Associate.

Persoana căutată este juniror/entry level în domeniu dar cu minim 1-2 ani de experiență de lucru (experiență poate fi de secretariat, logistică, call center etc), să aibă atenție la detalii, gândire analitică, să cunoască limba engleză la nivel mediu/bine, să cunoasaca MS Outlook, MS Excel, MS Word.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, însă nu va fi mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Country Manager Romania & Bulgaria, București – RTT România
(Freelance)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de companii de online travel situat în SUA, o persoană pentru postul Country Manager Romania & Bulgaria.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în conducerea unei echipe (sales manager, account manager), experiență profesională în industria de turism, înțelegere a turismului și a principalelor sisteme de rezervări, abilități de comunicare excelente, abilități de management și organizare, vorbește fluent limba română și engleză.

Se oferă salariu competitiv, oportunități în carieră și oportunități de învățare, muncă remote și program flexibul, discounturi la hoteluri și alte servicii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality Analyst (Airline Customer Service), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză (cunoașterea limbii italiene sau germană la nivel avansat reprezintă avantaj), are minim 6 luni experiență în BPO, Quality Assurance sau Audit, experenta în industria de turism/ospitalitate reprezintă avantaj, are abilități de lucru în echipă, are excelente abilități de ascultare, atenție la detalii.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunități în carieră într-o echipa internațională, beneficii (asigurare medicală, bonuri de masă, indemnizație de transport, indemnizație Work from office, al treisprezecelea salariu).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism back office, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 având că principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, o persoană pentru postul Agent turism back office.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate (de preferat în domeniul Geografie/Turism), experiență de minim 2 ani (de preferat într-o agenție touroperatoare în zona de achiziții/contractare), să cunoască limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de touroperare chartere, atitudine deschisă, experiență în gestionarea și negocierea contractelor, orientare spre învățare și dezvoltare continuă, consecvență în atingerea obiectivelor, abilități de comunicare și negociere, capacitate de analiză, planificare și urmărirea finalizării unei sarcini profesionale, experiență de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj

Se oferă: salariu 4000 lei net + beneficii (inclusiv grilă de bonusare), vacanțe cu tarife reduse pentru angajați, oportunitatea de promovare în cadrul firmei, activități de dezvoltare profesională și personală.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:30.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută si apreciată, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate, experiență de minim 3 ani (de preferat pe o poziție similară), să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să aibă cunoștințe detaliate despre produsele turistice externe, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei de turism, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă și ușor de integrat într-o echipa.

Se oferă: salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training, infotripuri.  Program: luni-vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în Ploiești

Agent de turism, Ploiești – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată are 3 ani experiență în agenție de turism, cunoaște limba engleză (avansat), iar o altă limba străină reprezintă avantaj, are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), are cunoștințe generale de turism/destinații/produse, are o atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltare personală, are dorința de a lucra in echipa, abilități de vânzare, comunicare și planificare; deține permis de conducere categoria B.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu mai bine de 10 ani experienta pe piata turismului, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are experiență ca agent de turism, are studii în domeniul turismului (preferabil), are cunoștințe despre piața turismului (destinații, hoteluri), are cunoștințe de operare Microsoft Office și a sistemelor de rezervări, cunoaște limba engleză nivel mediu (preferabil și cunoștințe de germană și/sau maghiară), este orientată spre clienți și are abilități de relaționare cu clienții, este o persoană organizată, punctuală și dornică de învățare.

Salariul se negociază în funcție de experiență (de exemplu pentru cineva cu doar câteva luni acesta va fi de minimum 3500 de lei net), la care se adaugă bonuri de masă, bonus și plata orelor suplimentare (dacă este cazul).

Programul este de 8 ore, de luni până vineri. Nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

 

Agent ticketing, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate si leisurie cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil, o persoană pentru postul Agent ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 1 experiență într-o agenție de tursm cu activitate de ticketing, să cunoască limba engleză la nivel mediu, cunoștințe minime de Amadeus.

Program de luni până vineri de la 09:00 la 17:00. Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, plata orelor suplimentare dacă este cazul și o grilă de comisionare procent garantat din comisionul realizat.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, București/remote – RTT România
(Part time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism cu multa experineta, cu portofoliu corporate si leisure, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă ușurință în comunicare și abilități demonstrate de relaționare cu clienții, experiență cu client VIP/luxury – minim 5 ani (diplomată, rezistență la stres și presiune), cunoștințe foarte bune în rezervarea serviciilor turistice (la sol și bilete avion), cunoștințe foarte bune a destinațiilor și locațiilor de top (să poată oferi consultanță la nivel avansat), orientare către rezolvarea problemelor și găsirea de soluții imediate, cunoașterea limbii engleze (obligatoriu).

Programul de lucru este de 6 ore, având o salarizare competitivă, intervalul orar putând discutat în funcție de nevoile fiecăruia, însă va fi în a două parte a zilei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response