Job-urile lunii în turism: august 2023

Luna august vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Timișoara și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Accounts receivable (hybrid), Bucuresti– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Accounts receivable.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză avansat, să aibă abilități de comunicare și să respecte deadlineurile, să fie atentă la detalii și să știe să lucreze bine în Excel.

Se oferă salariu motivant + tichete de masă + asigurare medicală privată. Program de lucru luni – vineri: 08:30 -17:30. După primele 3 luni se vor lucra săptămânal 2 zile de acasă și 3 de la birou.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Junior Event Manager, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie stabilă cu 25 de ani experiență în domeniu, două persoane pentru postul Junior Event Manager.

Persoana căutata este organizată, meticuloasă, sociabilă, responsabilă și serioasă, are o bună capacitate de comunicare și relaționare(cu colaboratorii și colegii), are capacitate de auto-organizare și stabilire a priorităților, cunoaște limba engleză, iar limba spaniolă e un plus. Nu este necesară experiența anterioară în organjzarea evenimentelor.

Program de lucru: 09:00/10:00 – 18:00 Program weekend: Doar în cazul evenimentelor din weekend. Aceste zile vor fi recuperate în timpul săptămânii.

Se oferă salariu negociabil, bonuri de masă și asigurare mprivata de sănătate, posibilitatea de promovare în funcție de performanță, training oferit.În cazul deplasărilor se asigura cazare, mese și transport.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Manager, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani de activitate, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și atenție la detalii. Se lucrează luni – vineri ora 09:00 – 17:30.

Se oferă salariu net + comision procentual garantat, posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism , București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator extrem de apreciat, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are studii superioare,

are excelente cunoștințe privind piața de produse turistice și particularitățile ei, cunoaște limba engleză(fluent), are abilități de comunicare și negociere, calități organizatorice, dinamism, seriozitate, inițiativă, prezența carismatică, atitudine convingătoare și proactivă, disponibilitate pentru program fkexibil și pentru deplasări.

Salariul este peste media pieței, negociabil în funcție de experiență. Se oferă în plus bonuri de masă, asigurare medicală privată în rețeaua Regina Maria, bonusuri în funcție de performanțe.

Program de lucru: luni-vineri 09:30-18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator specializat pe incoming, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată cunoaște limba engleză nivel avansat, are experiență minimă într-o agenție de turism de incoming (operațional sau contractare), are o bună capacitate de organizare și planificare, bune abilități de comunicare.

Se oferă salariu extrem de competitiv, în funcție de experiență.

Program: 09:00-18:00 de luni până vineri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contabil junior, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism afiliata unui grup de firme din domeniul financiar, o persoană pentru postul Contabil Jurior.

Persoană căutată are experiență pe o poziție în care să fi avut responsabilități legate de zona de financiar, are studii de specialitate, este apreciată motivația și dorința de a învață.

Salariul este de 4000 de lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Assistant Event Associate, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism corporate afiliata global, o persoană pentru postul Assistant Event Associate.

Persoana căutată este juniror/entry level în domeniu dar cu minim 1-2 ani de experiență de lucru (experiență poate fi de secretariat, logistică, call center etc), să aibă atenție la detalii, gândire analitică, să cunoască limba engleză la nivel mediu/bine, să cunoasaca MS Outlook, MS Excel, MS Word.

Salariul și beneficiile vor fi negociate în funcție de experiență, însă nu va fi mai puțin de 3500 de lei. Se poate lucra și de acasă, după perioada de training.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Country Manager Romania & Bulgaria, București – RTT România
(Freelance)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de companii de online travel situat în SUA, o persoană pentru postul Country Manager Romania & Bulgaria.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în conducerea unei echipe (sales manager, account manager), experiență profesională în industria de turism, înțelegere a turismului și a principalelor sisteme de rezervări, abilități de comunicare excelente, abilități de management și organizare, vorbește fluent limba română și engleză.

Se oferă salariu competitiv, oportunități în carieră și oportunități de învățare, muncă remote și program flexibul, discounturi la hoteluri și alte servicii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality Analyst (Airline Customer Service), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză (cunoașterea limbii italiene sau germană la nivel avansat reprezintă avantaj), are minim 6 luni experiență în BPO, Quality Assurance sau Audit, experenta în industria de turism/ospitalitate reprezintă avantaj, are abilități de lucru în echipă, are excelente abilități de ascultare, atenție la detalii.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunități în carieră într-o echipa internațională, beneficii (asigurare medicală, bonuri de masă, indemnizație de transport, indemnizație Work from office, al treisprezecelea salariu).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent de turism, Cluj– RTT România 
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 cu un portofoliu de clienți ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă minimum 2 ani experiență în domeniu, să cunoască sistemele de rezervări uzuale pentru cazări, bilete de avion low cost, plus cele ale tur operatorilor români pentru destinațiile de tip charter.

Salariul este 4000 de lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe, fără target).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută si apreciată, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate, experiență de minim 3 ani (de preferat pe o poziție similară), să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să aibă cunoștințe detaliate despre produsele turistice externe, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei de turism, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă și ușor de integrat într-o echipa.

Se oferă: salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training, infotripuri.  Program: luni-vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu mai bine de 10 ani experienta pe piata turismului, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are experiență ca agent de turism, are studii în domeniul turismului (preferabil), are cunoștințe despre piața turismului (destinații, hoteluri), are cunoștințe de operare Microsoft Office și a sistemelor de rezervări, cunoaște limba engleză nivel mediu (preferabil și cunoștințe de germană și/sau maghiară), este orientată spre clienți și are abilități de relaționare cu clienții, este o persoană organizată, punctuală și dornică de învățare.

Salariul se negociază în funcție de experiență (de exemplu pentru cineva cu doar câteva luni acesta va fi de minimum 3500 de lei net), la care se adaugă bonuri de masă, bonus și plata orelor suplimentare (dacă este cazul).

Programul este de 8 ore, de luni până vineri. Nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Area Sales Manager(Reseller), București, remote – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator activ in peste 40 de destinatii, o persoana pentru postul Area Sales Manager.

Persoana căutată are experiență în domeniul turismului (obligatoriu), are un tip de personalitate sociabilă și resistenta la stres, este orientată spre rezultate, are abilități de lucru în echipă, cunoaște limba engleză. Permisul de conducere este obligatoriu.

Se oferă salariu competitiv, mașină de servicu, posibilitate de lucru remote, bilete de avion pe curse proprii, reduceri la pachete de vacanță.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, București/remote – RTT România
(Part time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism cu multa experineta, cu portofoliu corporate si leisure, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată trebuie să aibă ușurință în comunicare și abilități demonstrate de relaționare cu clienții, experiență cu client VIP/luxury – minim 5 ani (diplomată, rezistență la stres și presiune), cunoștințe foarte bune în rezervarea serviciilor turistice (la sol și bilete avion), cunoștințe foarte bune a destinațiilor și locațiilor de top (să poată oferi consultanță la nivel avansat), orientare către rezolvarea problemelor și găsirea de soluții imediate, cunoașterea limbii engleze (obligatoriu).

Programul de lucru este de 6 ore, având o salarizare competitivă, intervalul orar putând discutat în funcție de nevoile fiecăruia, însă va fi în a două parte a zilei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismagentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response