Job-urile lunii in turism: iulie 2018

credit foto: unsplash.com

E miez de vara? Este timpul pentru o noua oportunitate in cariera.

Job-uri in Bucuresti

NOU: Accounts Payable Clerk, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa angajeze pentru clientul lor, o persoana pentru postul Accounts Payable Clerk.

Persoana cautata trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa aiba bune abilitati de organizare si comunicare si o experienta de lucru de minim 6 luni.

Se ofera salariu motivant, bonuri de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

NOU: Business Analysis Representative, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul Business Analysis Reresentative.

Persoana cautata are studii universitate finalizate, cunoaste limba engleza la nivel avansat, cunoaste Microsoft Excel la nivel avansat, este o persoana bine organizata si atenta la detalii, are o atitudine prietenoasa si lucreaza eficient. Experienta anterioara pe un post similar reprezinta avantaj insa nu este obligatorie.

Se ofera salariu motivant, bonuri de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant turism, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, o agentie de turism de prestigiu cu peste 1000 circuite proprii si cu peste 100.000 turisti straini adusi anual in Romania, o persoana pentru postul Consultant Turism.

Persoana cautata are experienta de 3 ani pe o pozitie similara, studii superioare finalizate(studiile/cursurile de profil reprezinta avantaj), cunoaste sistemele de rezervari specifice (Hotelcon, HotelBeds, Dertour, GoGlobal, etc) si sistemele touroperatorilor romani, are cunostinte de rezervare a biletelor de avion in Worldspan si pe site-urile companiilor aeriene, cunoaste limba engleza la nivel conversational, cunoasterea lumbii germane reprezinta avantaj.

Beneficii: salariu de la 2500lei net/luna + bonus din vanzari + decontare transport lunar, participare infotripuri proprii sau ale partenerilor, tarif preferential pentru achizitionarea vacantelor proprii (nu exista restrictii pentru concediu, in timpul sezonului).

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Senior Travel Agent (leisure), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru unul din clientii sai, o persoana pentru postul Senior Travel Agent (leisure).

Persoana cautata are 3-5 ani experienta pe un post similar, a calatorit mult pana in prezent si are experienta in pachete de lux pe destinatii long haul, este o persoana careia ii place lucrul in echipa si are experienta in realizarea pachetelor dinamice.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant turism leisure (exotice), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, o agentie de turism de nisa specializata pe servicii premium personalizate, p persoana pentru postul Consultant Turism Leisure (exotice)

Persoana cautata are experienta anterioara pe postul de agent turism extern leisure exotice, cunoaste serviciile turistice externe(destinatii, produse exotice), cunoaste limba engleza la nivel avansat, stie sa utilizeze sistemele de rezervari specifice inclusiv pe cele ale touroperatorilor germani, are abilitati de vanzare in vederea atragerii de noi clienti, are capacitate de cooperare, cumunicare si relationare, are bune abilitati de organizare a timpului si a sarcinilor.

Se ofera salariu 3000 – 4000 lei in functie de experienta.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Targu Jiu

Manager Agentie de Turism, Targu Jiu – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un touroperator de prestigiu, o persoana pe postul de Manager Agentie de Turism pentru sucursala noua din Targu Jiu.

Persoana cautata are studii superioare finalizate (de preferat Geografie/Turism), are experienta minim 2 ani pe un post similar, detine Brevet de turism, are cunostinte de operare sisteme de rezervari specifice industriei, are cunostinte de operare PC si Internet, Microsoft Office(Word, Excel, Outlook), cunoaste limba engleza la nivel conversational, are abilitati de vanzari si negociere, este orientata spre client si spre solutii, are abilitati de comunicare, este disponibila pentru deplasari, are abilitati de coordonare si motivare a echipei, are aptitudini de lucru atat individual cat si in echipa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agent de turismconsultant de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply