Job-urile lunii in turism: august 2018

credit foto: unsplash.com

Suntem pe final de august si nici nu-mi dau seama cand a trecut vara aceasta. A fost o vara plina pentru toata lumea, asa ca este timpul sa luam o pauza si sa ne gandim la ce urmeaza.

Astfel, daca esti in cautarea unei noi oportunitati de cariera, gasesti mai jos propunerile noastre pentru luna august.

Consultant Corporate Intern, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, una din cele mai importante agentii corporate din Romania, o persoana pentru postul Consultant Corporate Intern.

Persoana cautata are experienta de lucru intr-o agentie de turism, cunoaste geografia Romaniei  peste nivel mediu (nivel administrativ), este atenta la detalii, este prietenoasa, rabdatoare si flexibila. Cunoasterea limbii engleze, a programelor TINA si AIDA nu este obligatorie insa reprezinta un plus.

Beneficii: se ofera 3000 lei net si beneficii interne importante.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Events Planner, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, o companie acreditata IATA, o persoana pentru postul Events Planner.

Persoana cautata are experienta de 1-3 ani ca si event planner, detine o diploma in Ospitalitate, Turism, Business sau intr-un domeniu relevant, are abilitati de vanzare si exte orientata spre client, are atentie la detalii, este creativa, este la zi cu tehnologia si ii place sa o foloseasca, stie sa isi managerieze timpul, este socialiba, calma si stie sa gestioneze situatiile de criza. Cunoasterea Microsoft Office este obligatorie, iar a sistemelor Amadeus, CRM si ERP reprezinta avantaj. Persoana cautata cunoaste limba engleza la nivel avansat iar cunoasterea altor limbi straine reprezinta avantaj. Candidatii disponibili la deplasari vor fi preferati.

Beneficii: 4000 – 4500 lei salariu net + comision, asigurare medicala privata, asigurare de pensie, discounturi pentru calatorii personale, masina de serviciu.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent ticketing corporate, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentrin clientul sau, agentie de turism cu cifra de afacei de peste 10 milioane de euro anual, specializtata in segmentul corporate si afiliata unui TMC international, o persoana pentru postul Agent Ticketing Corporate.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, diploma Amadeus (basic/emitere), diploma IATA (constituie avantaj), experienta ca agent de ticketing 3-5 ani in utilizarea Amadeus (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaste sisteme de mid si back office, cunoaste limba engleza la nivel avansat, are capacitate de analiza si planificare, are experienta in lucrul cu clienti corporrate, are buna capacitate de comunicare si relationare(cu clientii si colegii), are capacitate rapida de decizie si isi asuma respeconsabilitatea pentru acestea.

Beneficii: minim 3800 lei net declarat in conditii legale, telefon de serviciu, incentive lunar.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinator with English, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators with English.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca limba Engleza la nivel avansat, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Travel Manager, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, o agentie de turism afiliata unei mari corporatii din Romania, o persoana pentru postul Travel Manager – responsabil de turism si ticketing.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, are experienta de 3-5 ani in domeniul rezervarilor VIP/corporate, are experienta in utilizarea sistemului Amadeus si a sistemelor de rezervari specifice industriei, are experienta in relatiile cu clientii VIP/corporate si abilitati de comunicare, cunoaste limba engleza la nivel conversational si are cunostinte de operare C (Office, Outlook, Internet).

Beneficii: salatiu net de 3500 lei declarat in conditii legale, bonuri de masa si plata orelor suplimentare.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: job in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply