Job-urile lunii în turism: decembrie 2019

Iată că a sosit și luna decembrie, ultima din an. Este perioada în care “facem bilanțul” și o luăm de la capăt de la 1 ianuarie. Așa că dacă ești în căutarea unui start nou în cariera ta din turism găsești mai jos propunerile de job-uri ale acestei luni.

Job-uri în București

NOU! Hotel Contracts Coordinator with English (for Thailand market), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul său, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba engleză pentru postul Hotel Contracts Coordinator pentru piața thailandeză.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de administrare și organizare, lucrează bine în echipă dar și pe cont propriu, respectă deadline-urile și are bune abilități de comunicare; experiența în negociere reprezintă avantaj

Programul de lucru este de luni până vineri, se oferă salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator (Paris team), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba franceză pentru postul Hotel Contracts Coordinator.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (se poate începe oricând între orele 8 și 10 am), salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Active Incoming Agent, București – RTT România

RTT România caută, pentru clientul său, o agenție cu asociați din România și Franța, specializată în incoming în România din 2006, o persoană pentru postul Active Incoming Agent.

Persoana căutată cunoaște limba engleză și limbă franceză(la nivel conversațional), are bune cunoștințe de geografie, este disponibilă pentru program neregulat în timpul sezonului (orele suplimentare sunt compensate cu timp liber sau plată), are foarte bune abilități de comunicare. Constituie avantaj: studii în turism sau marketing, experiență de lucru pe o poziție similară, cunoștințe de grafică și programe prelucrare foto/video și dacă ești practicant de sporturi de munte( biking, hiking).

Angajatorul propune un salariu între 2800 și 4000 lei net, în funcție de experiență. Programul de lucru este flexibil, noul angajat va beneficia de training de specialitate și participare în infotripuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Corporate Ticketing Agent (Tech Company), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, companie afiliată unei companii tech globale ce deține și un lanț hotelier de lux, o persoană pentru postul Corporate Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență anterioară în zona de business travel, lucrează bine cu Sabre/Amadeus, are certificări și experiență legate de tarifare și ticketing, are cunoștințe de geografie și este atentă la detalii, cunoaște limba engleză la nivel avansat.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Supervizor echipă, Timișoara – RTT România

RTT România are un nou partener pentru care recruteaza: un touroperator din UK cu birouri în întreaga lume (Europa, Asia, Australia) care din ianuarie 2020 deschide un birou nou în Timișoara și pentru care caută un supervizor de echipă.

Persoana căutată va avea în subordine 8-10 persoane și aceasta trebuie să aibă experiență anterioară în turism și management de chipa, cunoștințe de contractare, pricing, operațiuni și actvivitati specifice.

Dacă consideri că job-ul ți se potrivește trimite CV-ul pe adresa office@recrutare-turism.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : recrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply