Job-urile lunii în turism: ianuarie 2020

Anul 2020 vine cu noi oportunități de job-uri în turism. Luna aceasta îți recomandăm următoarele posturi în București.

Consultant Turism Leisure (Exotice), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism de nișă specializată pe servicii premium, o persoană pentru postul Consultant turism leisure (exotice).

Persoana căutată are experiență anterioară pe o astfel de poziție, cunoste serviciile de turism externe-destinații/produse exotice, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice inclusiv touroperatorii germani, are abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, capacitate de comunicare și relaționare și bune abilități de organizare a timpului.

Se oferă salariu de 4000 lei, în funcție de experiență, plus comision din vânzări, bonuri de masă, plata orelor suplimentare, participare garantată în infotripuri deluxe (destinații exotice). Nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator (Paris team), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba franceză pentru postul Hotel Contracts Coordinator.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (se poate începe oricând între orele 8 și 10 am), salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator with Italian, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul său, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba italiană și engleză pentru postul Hotel Contracts Coordinator.

Persoana căutată vorbește fluent limba italiană și limba engleză, are bune abilități de administrare și organizare, respectă deadline-urile și are bune abilități de comunicare; experiența în negociere reprezintă avantaj

Programul de lucru este de luni până vineri (se poate începe oricând între 8 și 10).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Worldspan Specialist, București – RTT România

RTT România caută să recruteaze pentru clientul său, agenție de turism cu experiență de peste 20 de ani, acreditată IATA și cu portofoliu loial de clienți, o persoană pentru postul “Senior Worldspan Specialist”.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, experiență 3-5 ani pe o poziție similară, experiență în utilizarea sistemelor GDS Amadeus, Worldspan și/sau Sabre (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de analiză, planificare, comunicare și relaționare, are capacitate rapidă de decizie precum și asumarea responsabilității pentru deciziile luate, are abilități de vânzare și negociere și experiență de lucru cu clienții corporate. Diploma IATA constituie avantaj.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Amadeus Agent, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, companie de turism cu 20 de ani experiență în segmentul corporate dar și leisure, o persoană pentru postul Senior Amadeus Agent.

Persoana căutată are studii superioare finalizate (studiile de specialitate reprezintă avantaj), are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, are experiență relevantă în utilizarea sistemelor GDS (Amadeus, de preferat)-emitere, reemitere, refunds, BSP; cursul IATA reprezintă avantaj.

Se oferă salariu 4000 lei net declarat în condiții legale + comision din vânzări, plată orelor suplimentare, asigurare medicală, traininguri, participare la infotripuri. Program de lucru luni-vineri interval orar 9-18 (1 oră pauză de masă); telefon de serviciu în weekend, prin rotație.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator with English (for Thailand market), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul său, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba engleză pentru postul Hotel Contracts Coordinator pentru piața thailandeză.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de administrare și organizare, lucrează bine în echipă dar și pe cont propriu, respectă deadline-urile și are bune abilități de comunicare; experiența în negociere reprezintă avantaj

Programul de lucru este de luni până vineri, se oferă salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Events Planner, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul său, o companie de travel & events management, acreditată IATA, o persoană pentru postul Events Planner.

Persoana căutată are 1-3 ani experiență pe un post similar, are abilități de vânzare și este orientată spre client, este atentă la detalii, îmbrățișează tehnologia, este creativă, are abilități excelente de time management, este calmă, sociabilă, creativă, are bune abilități de a se descurca în situații dificile sau de criză, are abilități de comunicare eficientă, are o diplomă în domeniul hotelier, turism, business sau într-un domeniu relevant. Limba engleză la nivel profesional este obligatorie, iar cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă avantaj. Sunt preferați candidații cu disponibilitate pentru deplasări.

Se oferă salariu de 4000-4500 lei/lună și comision, asigurare medicală privată, asigurare de pensie, discount pentru călătoriile personale, mașină de serviciu. Se lucrează de luni până vineri interval orar 9-18 și, la nevoie, în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior MICE Coordinator, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o companie axată pe business travel, o persoană pentru postul Senior MICE Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o companie de turism specializată pe business travel, are abilități excepționale de comunicare (verbal și în scris), are experiență în a oferi un serviciu de customer service exemplar chiar și atunci când situația este presantă, are ablitati de organizare și știe să își gestioneze timpul, are abilități de planificare și este obișnuită cu deadlineurile scurte, este disponibilă pentru deplasări.

Salariul este negociabil în funcție de experiență însă nu va fi mai mic de 3500 lei net/luna (pentru 3 ani experiență) și e posibil să ajungă la 5000 lei net/luna (pentru 5 ani experiență).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing Worldspan (turism & grupuri), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, un touroperator cu vechime pe piața de turism din România, o persoană pentru postul Agent ticketing worldspan. Persoana căutată se va ocupa de rezervările individuale și va ajuta în gestionarea grupurilor complexe.

Persoana căutată trebuie să aibă 1-3 ani experiență în ticketing (Worldspan), are cunoștințe foarte bune de operare calculator (Word, Excel, Adobe, navigare internet, sisteme specifice domeniului), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunoștințe de geografie, este o persoană bine organizată, dinamică și orientată spre rezultate, are capacitatea de a lucra în echipă. Studiile în domeniul turismului reprezintă avantaj.

Beneficii: salariu net lunar, în funcție de experiență, este de până la 4000 lei. Se oferă posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Accountant, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o agenție de turism afiliată unei companii high tech ce deține și un lanț hotelier, o persoană pentru postul “Senior Accountant”.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență vastă în contabilitate/finanțe agenție de turism – minim 6 ani experiență. Experiența trebuie să cuprindă lucrul în contabilitatea unei agenții de turism și lucrul cu IATA BSP (Billing & Settlement Plan). Persoana căutată trebuie să vorbească limba engleză fluent, să cunoască foarte bine Microsoft Excel și să fie o persoană bine organizată.

Salariu oferit: 7000-8000 lei brut și se bazează pe experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Unsplash.com

Tags : job in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply