Job-urile lunii în turism: noiembrie 2019

Finalul toamnei ne aduce noi oportunități de schimbare a carierei în industria de turism. Mai jos găsesti job-urile recomandate ale lunii noiembrie.

Job-Uri În București

Specialist departament circuite, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, una din cele mai importante agenții touroperatoare din România cu experiență de 20 de ani și acreditare IATA, o persoană pentru postul Specialist departament circuite.

Persoana căutată are minim 1 an experiență pe o poziție similară, are cunoștințe operare PC, internet și pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook),  are ușurință în abordarea proceselor de vânzare și negociere, capacitate de identificare a soluțiilor ideale pentru client (abordare logică, analitică), excelente abilități de comunicare, orientare către client și inovație, atitudine pozitivă și spirit de echipă, precum și atenție de detalii.

Se oferă salariu motivant în funcție de experiență, posibilități de promovare în cadrul companiei, mediu de lucru tânăr și competitiv, atmosferă prietenoasă, traininguri specifice și teambuildinguri periodice.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Ticketing Agent (outsourcing company), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, companie de outsourcing în turism, oferind servicii de ticketing clienților finali, corporate și leisure, clienți exclusiviști (fără reclamații inutile sau cerințe absurde), vorbitori de limba engleză, o persoană pentru postul Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (Amadeus), cunoaște limba engleză la nivel avansat (scris și vorbit), are studii superioare și abilități de comunicare, are cunoștințe de operare calculator:MS Office și navigare internet, are abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, este orientată spre client, are atenție la detalii și oferă servicii de calitate, are capacitate de învățare rapidă și de gestionare a mai multor sarcini simultan, este disponibilă pentru lucrul în ture(inclusiv noaptea). Experiența de lucru în call center reprezintă avantaj.

Se lucrează în ture, prin rotație, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate în așa fel încât programul este avantajos pentru personal, lăsând la dispoziție ore libere și având mai puțin de 40 de ore/ săptămână. Programul atipic permite fie să ai două joburi, fie să te ocupați de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ai avea timp într-un program clasic de lucru.

Birourile sunt situate în zonă centrală, iar condițiile de lucru foarte bune. Echipa este formată din 5 agenți și un manager, cu o medie de vârstă de 30 de ani, de 4 agenți plus 1 manager. Colectivul este unit, relația cu partenerii și cu clienții fiind una relaxată, care îi motivează pe angajați. Fluctuația de personal este minimă. Se oferă salariu de până la 4500 lei net în funcție de experiență, bonuri de masă și bonus anual.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Consultant turism leisure (exotice), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism de nișă specializată pe servicii premium, o persoană pentru postul Consultant turism leisure (exotice).

Persoana căutată are experiență anterioară pe o astfel de poziție, cunoste serviciile de turism externe-destinații/produse exotice, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice inclusiv touroperatorii germani, are abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, capacitate de comunicare și relaționare și bune abilități de organizare a timpului.

Se oferă salariu de 3000-4000 lei, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Responsabil Colectare Debite, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, unul dintre primele TMC-uri din România ce deține acreditare IATA, o persoană pentru postul Responsabil Colectare Debite.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat și să aibă experiență de 1-3 ani pe o poziție similară.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Sibiu

Agent turism extern (relocare posibilă), Sibiu – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, touroperator cu experiență cu birouri în București și Sibiu, caută o persoană pentru postul Agent turism extern pentru a se alătura echipei din Sibiu.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate (studiile de profil reprezintă avantaj), cunoaște sistemele de rezervări specifice (Hotelcon, Hotelbeds, GoGlobal, etc) și sistemele de rezervare și produsele marilor touroperatori români, cunoaște limba engleză la nivel conversațional.

Beneficii: salariul de minim 3000 de lei net/ lună sau salariu de la 2500lei net/lună (pentru experiență sub 3 ani). Pentru persoanele doritoare să se relocheze, cheltuielile de cazare sunt suportate de agenție, în anumite condiții.

Detaiile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agentie de turismcariera in turismcompanii de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response