Job-urile lunii în turism: august 2021

Luna august vine cu vești tare bune pentru industria de turism: în această lună job-urile în turism sunt din ce în ce mai numeroase.

Job-uri în București

Senior Account Manager, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu peste 15 ani experiență în organizare de evenimente, o persoană pentru postul Senior Account Manager.

Persoana căutată trebuie să aibă cel puțin 5 ani experiență în domeniul organizare evenimente medicale/turism, cel puțin 3 ani experiență de conducere a unei echipe, experiență în gestionarea unor procese de eficientizare operațională, să aibă foarte bune cunoștințe de management, cunostințe foarte bune de lucru cu computerul și o excelentă cunoaștere a limbii engleze.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Agent – Flight Tickets (German), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, o persoană postul Customer Support Agent – Flight Tickets (German).

Persoană căutată trebuie să cunoască limba germană la nivel C1 (scris și vorbit), precum și limba engleză, să aibă bune abilități de comunicare și customer service, să cunoască Microsoft Office, Outlook, Social Media. Experiență anterioară într-un mediu internațional reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Team Manager, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o persoană pentru postul Travel Team Manager.

Scopul acestui rol este de a ajuta, inclusiv prin exemplul propriu, echipa formată din 5 persoane să impresioneze clienții prin propuneri de călătorii inedite în locații unice de explorat dincolo de destinațiile uzuale sau comune oferind servicii de travel peste așteptări.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate, diploma în domeniu constituie avantaj; experiență de minim 3 ani într-o agenție de turism pe produse dedicate leisure personalizat. Persoana căutată trebuie fie orientată spre client și să aibă capacitatea de a dezvolta această calitate în rândul oamenilor din echipa, să aibă abilități de comunicare excelente și atitudine proactivă, o bună capacitate de analiză și orientare spre planificare, să aibă experiență în managementul unei echipe, capacitatea de a învață și de a comunica deschis cu colegii.

Se oferă pachet salarial motivant în funcție de experiență, bonus atractiv din vanzaru, traininguri și posibilitate de dezvoltare profesională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Project Manager B2C Travel Website, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Project Manager B2C Travel Website.

Persoana căutată trebuie să aibă 1 -3 ani experiență în marketing și comunicare, să  fie un “super user” de social media, să aibă abilitatea de a lucra creativ și eficient atât singur cât și în echipă, să aibă cunoștințe extinse de trenduri în web design, să aibă abilitatea de a contribui creativ și inovativ la proiecte web.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Events & Travel Agent, București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu peste 15 ani experiență în organizare de evenimente, o persoană pentru postul Events & Travel Agent.

Persoană căutata trebuie să aibă studii superioare finalizate cu diplomă de licență, să aibă cel puțin 1 an experiență în domeniul organizare de evenimente medicale/turism, să aibă orientare spre client, către acțiune și rezultat; să aibă abilități de vânzare și negociere, rezolvarea problemelor, organizare și planificare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

4 x Princing Executive (partially remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 4 persoane pentru postul Pricing Executive.

Persoanele căutate trebuie să fie absolvente de facultate, să aibă bune cunoștințe de limba engleză (vorbit, scris), să fie atente la detalii, să aibă bune abilități de comunicare, precum și organizaționale, să poată lucra cu deadlineuri, să poată lucra în echipă.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (poți începe oricând între orele 8 și 10 dimineața, iar momentan se lucrează 3 zile de la birou și 2 zile de acasă în fiecare săptămână. Se oferă pachet salarial avantajos+ bonuri de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

2 x FIT Reservations Agents (partially remote), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 2 persoane postul 2 x FIT Reservations Agents.

Persoanele căutate trebuie să fie bine organizate, să aibă abilități excelente de customer service, să cunoască limba engleză la nivel business, cunoastera unei alte limbi străine la nivel conversațional reprezintă avantaj(italiană, spaniolă, franceză, rusă), să aibă cunoștințe de operare PC (Word/Excel/Internet), să aibă minim 1 an experineta de lucru în industria de turism, să poată lucra în echipa.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response