Job-urile lunii în turism: aprilie 2023

Luna aprilie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Timișoara și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Bookkeper, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o companie travel & tech dinamica, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Bookkeper.

Persoana căutată trebuie să aibă cunoștințe privind accounting, corporate finance, abilități de raportare, atenție la detalii, să fie orientată către deadline-uri, să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, experiența de lucru într-o agenție de turism folosind TINA ERP reprezintă avantaj.

Se lucrează de luni până vineri în intervalul orar 9-18. Salariu net oferit: 5100 – 6300 ron.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Project Manager (groups), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator extrem de apreciat de angajați, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Project Manager (groups).

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate, să aibă excelente cunoștințe privind piața de produse turistice și particularitățile ei, cunoștințe avansate de limba engleză(exprimare fluentă), abilități foarte bune de comunicare și negociere, calități orgaizatorice, dinamism, seriozitate și inițiativa; să fie disponibilă pentru program flexibil și pentru deplasări.

Salariul este peste media pieței, negociabil în funcție de experiență. Se oferă în plus bonuri de masă, asigurare medicală privată în rețeaua Regina Maria, bonusuri în funcție de performanțe.Program: luni-vineri 09:30 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Corporate ticketing agent (tech company), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie high-tech globală ce deține inclusiv un lanț hotelier, o persoană pentru postul Corporate ticketing agent.

Persoana căutată trebuie să aibă experiență de lucru în zona business travel, excelente cunoștințe de lucru în Sabre/Amadeus GDS, experiență/certificari Fares and Ticketing, cunoștințe bune de geografie în întreaga lume, atenție la detalii, abilități multi-language: engleză obligatoriu, alte limbi străine europene reprezentând avantaj (italiană, franceză, spaniolă, germană).

Se lucreaza de lunii până vinei interval orar 9-18. Salariu este +/- 6500 ron net (negociabil în funcție de experiență). Se oferă tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant (B2B), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, o persoană pentru postul Travel Consultant B2B.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în industria de turism,  are bune abilități de comunicare și relaționare, are bune cunoștințe despre industria hotelierahoteluri.

Se oferă angajare oficială, condiții de muncă confortabile, program de bonusare special cu acomodare gratuită în hotelurile companiei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant (B2C), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup stabil de companii cu noi birouri în Bucuresti, o persoană pentru postul Travel Consultant B2B.

Persoana căutată are mimim 1 an experiență pe  pozitie similara,  are bune abilități de comunicare și relaționare, are bune cunoștințe de limba română, cunoaște și folosește Microsift Office.

Se oferă angajare oficială, condiții de muncă confortabile, program de bonusare special cu acomodare gratuită în hotelurile companiei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent Turism Corporate, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Agent Turism Corporate.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență într-o agenție de turism, are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are bune abilități de comunicare și planificare, are bune cunoștințe despre baza materială din România, o atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltare personală, dorința de a lucra în echipă, abilități de vânzare, disponibilitate pentru deplasări, permis de conducere categoria B (reprezintă avantaj).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist back office (sisteme), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator extrem de apreciat de angajați, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Specialist back office (sisteme).

Persoana căutată trebuie să aibă 1-3 ani de experiență, creativitate si inovare, spirit de echipa, capacitate de analiza si sinteza, disciplina profesionala, operativitate in indeplinirea sarcinilor, disponibilitate pentru dezvoltare profesionala, asumarea raspunderii pentru lucrarile executate.

Program de lucru 09:30 – 18:00. Salariu oferit: 3000 – 4500 ron/lună în funcție de experiență +bonuri de masă.

Alte modalitati de recompensare: Training, infotripuri, prime salariale: Paste, Craciun, etc.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, grup de firme stabil cu birouri noi in Bucuresti, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii.

Program de lucru: luni – vineri 09:00 – 17:30. Salariul 5000 de lei net + 50% din comisionul agenției pentru vânzările realizate pe clienții proprii, în condițiile atingerii unui volum minim de vânzări.

Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară (de preferat), să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de intergat în echipa.

Salariul este negociabil în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism back office, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 având că principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, o persoană pentru postul Agent turism back office.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate (de preferat în domeniul Geografie/Turism), experiență de minim 2 ani (de preferat într-o agenție touroperatoare în zona de achiziții/contractare), să cunoască limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de touroperare chartere, atitudine deschisă, experiență în gestionarea și negocierea contractelor, orientare spre învățare și dezvoltare continuă, consecvență în atingerea obiectivelor, abilități de comunicare și negociere, capacitate de analiză, planificare și urmărirea finalizării unei sarcini profesionale, experiență de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj

Se oferă: salariu 4000 lei net + beneficii (inclusiv grilă de bonusare), vacanțe cu tarife reduse pentru angajați, oportunitatea de promovare în cadrul firmei, activități de dezvoltare profesională și personală.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:30.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu experiență de mai bine de  10 ani, o persoană pentru postul Agent turism în Timisoara.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență dcâ agent de turism, să aibă cunoștințe despre piața turismului (destinații, hoteluri), cunoștințe în utilizarea Microsoft Office și a sistemelor de rezervări, orientare care clienți și abilități de relaționare cu clienții, să cunoască limba engleză la nivel mediu (preferabil și cunoștințe de germană și/sau maghiară), să fie o persoană organizată, punctuală, dornică de învățare.

Salariul este negociabil în funcție de experiență (de exemplu pentru cineva cu doar câteva luni acesta va fi de minimum 3500 de lei net), la care se adaugă bonuri de masă, bonus și plata orelor suplimentare (dacă este cazul). Programul este de 8 ore, de luni până vineri; nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Agent ticketing (remote),  RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate si leisure cu o experienta de peste 15 ani, o persoană pentru postul Agent ticketing (remote).

Persoană căutată trebuie să aibă minim 1 an experiență într-o agenție de turism cu activitate de ticketing, cunoștințe minime de Amadeus, limba engleză nivel mediu.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, plata orelor suplimentare dacă este cazul și o grilă de comisionare procent garantat din comisionul realizat. Program de luni până vineri dela 09:00 la 17:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una din primele agenții de turism touroperatoare din România ce oferă servicii tailor made, o persoană pentru postul Agent ticketing (remote).

Persoana căutată trebuie să aibă minim 2-3 ani experiență în Amadeus, limba engleză nivel avansat, abilități de comunicare și utilizare a softurilor specifice, atenție la detalii și orientare spre rezultat, proactivitate și empatie față de clienți, colegi și furnizori.

Se oferă salariu +4500 ron net (negociabil în funcție de experiență). Se poate lucra remote/hibrid sau office based, în funcție de preferință.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismagentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response