Job-urile lunii în turism: mai 2023

Luna mai vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Constanța, Timișoara și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Agent ticketing (IATA), Constanța – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o agenție de turism ce se află în piață de peste 20 de ani, o persoană pentru postul Agent Ticketing (IATA).

Dacă ai experiență în ticketing, cunoști bine sistemul Amadeus, de preferat să fi lucrat în agenție IATĂ, te poți alătură unei echipe stabile și primitoare. vei fi remunerat pe măsură experienței și a motivației tale, primind peste salariul fix un bonus lunar super atrăgător.

Persoana căutată trebuie să aibă minimum un an experiență în utilizarea sistemului de rezervări Amadeus.
Salariul se negociază în funcție de experiență. Se adaugă bonus lunar, facilități la achiziționarea de servicii de călătorie.

Se lucrează de luni până vineri, program flexibil.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Country Manager Romania & Bulgaria, București – RTT România
(Freelance)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de companii de online travel situat în SUA, o persoană pentru postul Country Manager Romania & Bulgaria.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în conducerea unei echipe (sales manager, account manager), experiență profesională în industria de turism, înțelegere a turismului și a principalelor sisteme de rezervări, abilități de comunicare excelente, abilități de management și organizare, vorbește fluent limba română și engleză.

Se oferă salariu competitiv, oportunități în carieră și oportunități de învățare, muncă remote și program flexibul, discounturi la hoteluri și alte servicii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Trainer (Hybrid), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA, o persoană pentru postul Trainer.

Persoana căutată are minim 2-3 ani experiență în oferirea de traininguri(experiența directă cu un BPO reprezintă un important avantaj), vorbește fluent limba engleză, are abilități de comunicare (scris și verbal), experiență în soft skills/up-skilling training.

Se oferă salariu 5000 ron/luna net + beneficii, oportunități în carieră într-o echipa internațională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality Analyst (Airline Customer Service), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză (cunoașterea limbii italiene sau germană la nivel avansat reprezintă avantaj), are minim 6 luni experiență în BPO, Quality Assurance sau Audit, experenta în industria de turism/ospitalitate reprezintă avantaj, are abilități de lucru în echipă, are excelente abilități de ascultare, atenție la detalii.

Se oferă salariu competitiv, training, oportunități în carieră într-o echipa internațională, beneficii (asigurare medicală, bonuri de masă, indemnizație de transport, indemnizație Work from office, al treisprezecelea salariu).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Manual Tester (hybrid), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler globar, o persoană pentru postul Manual tester.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are cunoștințe de MS Office, a mai lucrat pe o poziție similară sau în industria de turism, are abilități de prioritizare, este motivată, respectă deadlineurile, lucrează bine atât singură cât și în echipa.

Se lucrează de luni până vineri dintre care 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Princing & inventory Executive, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler globar, o persoană pentru postul Pricing & inventory Executive.

Persoana căutată are experienta administrativa, este meticuloasa si are atentie la detalii, are abilitati de intelegere in ceea ce priveste priveste profitul/pierderea, are bune abilitati de comunicare si de organizare, abilitati de a a lucra cu deadlineuri.

Se ofera salariu 3400 ron/luna net, bonuri de masa si asigurare medicala privata.

Programul de lucru este flexibil, de luni pana vineri, 3 zile de la birou si 2 de acasa.

Detaliile job-ului le găsești aici. Cei interesati sunt rugati sa aplice cu CV in limba engleza.

 

Job-uri în Cluj

NOU! Marketing specialist, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism parte a unui grup de companii, o persoană pentru postul Marketing Specialist.

Persoana căutată trebuie să aiba experiență în Marketing de cel puțin 2 ani, experiență dovedită în a gestiona conturi de social media și websiteuri, cunoștințe solide de Google Analytics, abilități de design și de a crea materiale de marketing/publicații.

Salariu oferit: +/- 5000 ron net.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Corporate Travel Agent, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de turism full service, o persoană pentru postul Corporate Travel Agent.

Persoana căutată trebuie să aiba experiență în domeniu de cel puțin 4 ani, studii superioare și specializare în turism si ticketing, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat (fluent), capacități de time management, planificare și urmărirea finalizarii taskurilor, abilități remarcabile de comunicare și usurință in stabilirea relațiilor interumane, cunoștințe solide de sisteme de rezervări si operare PC. Salariul se negociază în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism back office, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018 având că principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, o persoană pentru postul Agent turism back office.

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate (de preferat în domeniul Geografie/Turism), experiență de minim 2 ani (de preferat într-o agenție touroperatoare în zona de achiziții/contractare), să cunoască limba engleză la nivel avansat, să aibă cunoștințe de touroperare chartere, atitudine deschisă, experiență în gestionarea și negocierea contractelor, orientare spre învățare și dezvoltare continuă, consecvență în atingerea obiectivelor, abilități de comunicare și negociere, capacitate de analiză, planificare și urmărirea finalizării unei sarcini profesionale, experiență de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj

Se oferă: salariu 4000 lei net + beneficii (inclusiv grilă de bonusare), vacanțe cu tarife reduse pentru angajați, oportunitatea de promovare în cadrul firmei, activități de dezvoltare profesională și personală.
Program: luni-vineri 09:00 – 17:30.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu experiență de mai bine de  10 ani, o persoană pentru postul Agent turism în Timisoara.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență dcâ agent de turism, să aibă cunoștințe despre piața turismului (destinații, hoteluri), cunoștințe în utilizarea Microsoft Office și a sistemelor de rezervări, orientare care clienți și abilități de relaționare cu clienții, să cunoască limba engleză la nivel mediu (preferabil și cunoștințe de germană și/sau maghiară), să fie o persoană organizată, punctuală, dornică de învățare.

Salariul este negociabil în funcție de experiență (de exemplu pentru cineva cu doar câteva luni acesta va fi de minimum 3500 de lei net), la care se adaugă bonuri de masă, bonus și plata orelor suplimentare (dacă este cazul). Programul este de 8 ore, de luni până vineri; nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

 

Sales Manager Romania, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de companii de online travel situat în SUA, o persoană pentru postul Sales Manager Romania.

Persoana căutată trebuie să aibă 2-5 ani experiență în industria de turism, să cunoască foarte bine limba română și engleză (alte limbi străine cunoscute reprezintă avantaj), să aibă excelente cunoștințe despre piața de turism din România, să fie specializată în sales management sau business development B2B, să aibă competențe în API technology, să fie proactivă, ambițioasă, orientată către acțiune și rezultat, să aibă apetit pentru tehnologia inovativă, să fie o persoană de echipa și să fie ușor adaptabilă cu schimbările, să fie disponibilă pentru călătorii de afaceti (30-40% din timpul de lucru vor fi vizite în piață).

Se oferă salariu competitiv, oportunități în carieră și oportunități de învățare, muncă remote și program flexibul, discounturi la hoteluri și alte servicii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Bookkeeper, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o companie travel & tech dinamica, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Bookkeeper.

Persoana căutată trebuie să aibă cunoștințe privind accounting, corporate finance, abilități de raportare, atenție la detalii, să fie orientată către deadline-uri, să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, experiența de lucru într-o agenție de turism folosind TINA ERP reprezintă avantaj.

Se lucrează de luni până vineri în intervalul orar 9-18. Salariu net oferit: 5100 – 6300 ron.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : agent de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response