Job-urile lunii în turism: martie 2023

Primavara vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri atât în București, Cluj, Deva cât și Work from home(remote).

Job-ul lunii

Project Manager (groups), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator extrem de apreciat de angajați, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Project Manager (groups).

Persoana căutată trebuie să aibă studii superioare finalizate, să aibă excelente cunoștințe privind piața de produse turistice și particularitățile ei, cunoștințe avansate de limba engleză(exprimare fluentă), abilități foarte bune de comunicare și negociere, calități orgaizatorice, dinamism, seriozitate și inițiativa; să fie disponibilă pentru program flexibil și pentru deplasări.

Salariul este peste media pieței, negociabil în funcție de experiență. Se oferă în plus bonuri de masă, asigurare medicală privată în rețeaua Regina Maria, bonusuri în funcție de performanțe.Program: luni-vineri 09:30 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Travel Consultant (B2B), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, o persoană pentru postul Travel Consultant B2B.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în industria de turism,  are bune abilități de comunicare și relaționare, are bune cunoștințe despre industria hotelierahoteluri.

Se oferă angajare oficială, condiții de muncă confortabile, program de bonusare special cu acomodare gratuită în hotelurile companiei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant (B2C), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup stabil de companii cu noi birouri în Bucuresti, o persoană pentru postul Travel Consultant B2B.

Persoana căutată are mimim 1 an experiență pe  pozitie similara,  are bune abilități de comunicare și relaționare, are bune cunoștințe de limba română, cunoaște și folosește Microsift Office.

Se oferă angajare oficială, condiții de muncă confortabile, program de bonusare special cu acomodare gratuită în hotelurile companiei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent Turism Corporate, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Agent Turism Corporate.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență într-o agenție de turism, are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are bune abilități de comunicare și planificare, are bune cunoștințe despre baza materială din România, o atitudine proactivă, deschisă, empatică, dornică de dezvoltare personală, dorința de a lucra în echipă, abilități de vânzare, disponibilitate pentru deplasări, permis de conducere categoria B (reprezintă avantaj).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist back office (sisteme), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator extrem de apreciat de angajați, furnizori și clienți deopotrivă, o persoană pentru postul Specialist back office (sisteme).

Persoana căutată trebuie să aibă 1-3 ani de experiență, creativitate si inovare, spirit de echipa, capacitate de analiza si sinteza, disciplina profesionala, operativitate in indeplinirea sarcinilor, disponibilitate pentru dezvoltare profesionala, asumarea raspunderii pentru lucrarile executate.

Program de lucru 09:30 – 18:00. Salariu oferit: 3000 – 4500 ron/lună în funcție de experiență +bonuri de masă.

Alte modalitati de recompensare: Training, infotripuri, prime salariale: Paste, Craciun, etc.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales Manager B2B (hibrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator cu peste 15 ani experienta, o persoană pentru postul Sales Manager (B2B).

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani de experiență pe un post similar (poate fi și din afară turismului, dar vânzări B2B). Dintre responsabilități: contractare B2B, crearea dosarului de prezentare a agenției, pregătirea campaniilor B2B, vizită agenții partenere, menține legătură cu departamentul recuperare creanțe, verifică siteurile agențiilor B2B, studii de piață.

Program de lucru 09:30 – 18:00. O zi pe săptămâna se lucrează de acasă. Salariu oferit: 4500 – 6000 ron/luna +bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator international, grup de firme stabil cu birouri noi in Bucuresti, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are mimim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii.

Program de lucru: luni – vineri 09:00 – 17:30. Salariul 5000 de lei net + 50% din comisionul agenției pentru vânzările realizate pe clienții proprii, în condițiile atingerii unui volum minim de vânzări.

Posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – German (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – German.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba germană (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Contact Center Associate – French (plus English), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi,partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale, o persoană pentru postul Airline Contact Center Associate – French.

Persoană căutată trebuie să cunoască și să vorbească limba franceză (nivel C1) si engleză la nivel avansat,să aibă bune abilități de comunicare și customer service; experiența anterioară într-un mediu de turism internațional reprezintă avantaj, ca și experiență cu BPO/Contact Center.

Se oferă salariu competitiv și oportunitati de creștere în carieră.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de comunicare și respectă deadlineurile, este atentă la detalii și știe să lucreze în Excel.

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism, Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară (de preferat), să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de intergat în echipa.

Salariul este negociabil în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Deva

Agent de turism, Deva– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism în Deva, locație centrală.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență de minim 3 ani pe o poziție similară, să aibă studii superioare finalizate, să cunoască sistemele de rezervări specifice industriei, să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să cunoască în detaliu produsele turistice externe, să fie o persoană ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de intergat în echipa.

Salariul este negociabil în funcție de experiență; bonus, training, infotripuri.
Program: luni-vineri 09:00 – 18:00, locație centrală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Remote/Work From Home

Agent ticketing (remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate si leisure cu o experienta de peste 15 ani, o persoană pentru postul Agent ticketing (remote).

Persoană căutată trebuie să aibă minim 1 an experiență într-o agenție de turism cu activitate de ticketing, cunoștințe minime de Amadeus, limba engleză nivel mediu.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, plata orelor suplimentare dacă este cazul și o grilă de comisionare procent garantat din comisionul realizat. Program de luni până vineri dela 09:00 la 17:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response